ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA : Διαγωνισμός H.O.R.S.E. και επίσημα!

Μετά την ανάρτηση του Adria Wojnarowski στο Twitter ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση!
Όπως ήταν αναμενόμενο έφτασε και η επίσημη ανακοίνωση από την λίγκα η  οποία με την βοήθεια του ESPN το οποίο θα μεταδώσει και την δεύτερη "διοργάνωση" μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας του.

Το τελικό ροστερ περιλαμβάνει τους Trae Young, Mike Conley,Chris Paul και Zach LaVine απο την μεριά των ενεργεία παικτών, από την μεριά των παλαίμαχων τους Paul Pierce και Chauncey Billups ενώ από το WNBA συμμετέχει η Allie Quigley και η Tamika Catchings η οποία έχει αποσυρθεί. ακολουθούν τα πρώτα ζευγάρια :
  • Trae Young vs. Chauncey Billups
  •  Tamika Catchings vs. Mike Conley
  •  Zach LaVine vs. Paul Pierce
  •  Chris Paul vs. Allie Quigley


Άξιοι αναφοράς είναι και οι κανόνες του παιχνιδιού οι οποίοι έχουν μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια . Ο κάθε παίκτης ή παίκτρια θα πρέπει να περιγράψει την προσπάθεια που θα κάνει πριν την 
εκτελέσει. Το ποιος θα ξεκινήσει πρώτος θα κρίνετε με την διαδικασία του κέρματος όπως ακριβώς στο ποδόσφαιρο.Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι ότι απαγορεύονται τα καρφώματα ώστε να διαφοροποιηθεί ο διαγωνισμός από τον διαγωνισμό καρφωμάτων προφανώς. Αυτό ακριβώς είχε προβλέψει ο νεαρός αστέρας των Hawks Tray Young. Άτυχος είναι ο ειδήμων των καρφωμάτων Zack LaVine και όλοι αυτοί οι οποίοι έχουν πεθυμήσει το top 10 καρφωμάτων του NBA.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code