ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA : Adam Silver για επιστροφή στα παρκέ!

Την ώρα όπου ο Covid-19 έχει βάλει στον πάγο την λειτουργία εκατομμυρίων επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών , κέντρων διασκεδάσεων και   πρωταθλημάτων ο κομισάριος του NBA Adam Silver έκανε κάποιες δηλώσεις.
Στις δηλώσεις όπου έκανε ο κομισάριος διευκρίνισε ότι αυτήν την συγκεκριμένη περίοδο τα δεδομένα που υπάρχουν είναι μηδαμινά για να ανακοινωθεί με σιγουριά πότε η λίγκα θα είναι έτοιμη για επιστροφή στα παρκέ.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξαναγίνει αγώνας NBA μέχρι τις αρχές του μηνά Μάιου. Από την άλλη πλευρά βέβαια από τις δηλώσεις φάνηκε η επιθυμία που έχει η λίγκα να ξαναρχίσουν οι αγώνες όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνετε έτσι ώστε το διάστημα από την λήξη της σαιζόν μέχρι την έναρξη της επόμενης να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο.

Ακολουθούν οι δηλώσεις:

"Είναι αρκετά ενδιαφέρον, νομίζω ότι αν εσείς και εγώ στις 12 Μαρτίου είχαμε αναρωτηθεί την ίδια ερώτηση, και οι δύο θα απαντάγαμε ότι είναι δύσκολο να φανταστούμε τρεις και πλέον εβδομάδες αργότερα δεν θα έχουμε καλύτερη κατανόηση για το πού βρισκόμαστε. Στην πραγματικότητα, όταν κλείσαμε αρχικά, το αποκαλούσαμε παύση, υπήρχε μια ιδέα 30 ημερών. Επειδή δεν υπήρχε καμία από τη γενικευμένη άποψη - σε αυτό το σημείο - ότι η χώρα μας θα σταματούσε εντελώς τις επόμενες εβδομάδες. Γεγονός είναι ότι σήμερα, ξέρω λιγότερα από ότι ήξερα τότε. Νομίζω ότι με διάφορους τρόπους, όπως ακούω τους ειδικούς της δημόσιας υγείας και τους ανθρώπους που μας συμβουλεύουν, ο ιός κινδυνεύει να κινηθεί γρηγορότερα από ότι είχαμε σκεφτεί σε αυτό το σημείο και, ως εκ τούτου, μπορεί να κορυφωθεί νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στα τέλη της άνοιξης ή το καλοκαίρι, αν και είναι ακόμα άγνωστο για μένα.

Ουσιαστικά αυτό που είπα και στους φίλους μου την περασμένη εβδομάδα είναι ότι πρέπει να αποδεχθούμε ότι τουλάχιστον για τον μήνα Απρίλιο δεν θα είμαστε σε θέση να πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση. Δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει απαραίτητα την 1η Μαΐου ότι θα είμαστε, αλλά τουλάχιστον για να καθησυχάσω τους υπολοίπους ότι θα βρεθεί μια λύση, αυτό δεν σημαίνει εσωτερικά - τόσο το πρωτάθλημα, όσο και σε συζητήσεις με τις ομάδες και τους παίκτες - ότι δεν εξετάζουμε πολλά διαφορετικά σενάρια για την επανέναρξη της σεζόν. Νομίζω όμως ότι είναι ειλικρινά πολύ νωρίς δεδομένου του τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή για να μπορέσουμε να προβλέψουμε ή να προβάλουμε πού θα είμαστε σε λίγες εβδομάδες."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code