ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA 2K LEAGUE: Φοβερός Παναθηναικός, δεινοπαθεί η ΑΕΚ



 Ακόμα μια αγωνιστική ημέρα στο πρωτοποριακό Euroleague My League 2k 20, με ανάμεικτα συναισθήματα για τις δύο ελληνικές ομάδες που αγωνίστηκαν απόψε.

  Το πρώτο χρονικά παιχνίδι για την Euroleague διεξήχθη στο κλειστό του ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναικού και της Φενέρμπαχτσε, μια αποστολή εκ των προτέρων δύσκολη, για την ελληνική ομάδα, της οποία τα ηνία έχει αναλάβει ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Οι ''πράσινοι'' προέρχονταν από νίκη διά πυρός και σιδήρου στη Σαραγόσα (66-67) και ήθελαν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους απέναντι στους Τούρκους, κάτι που κατάφεραν με επιβλητικό δεύτερο ημίχρονο (81-66), παρότι στο πρώτο μέρος βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με διψήφια διαφορά (9-20). Ο Παπαγιάννης έκανε φοβερό ματς με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ, Παππάς και Κοπόνεν έβαλαν μεγάλα σουτ, ο Καλάθης μοίρασε 10 ασίστ και κάπως έτσι το ''τριφύλλι'' έκανε το 2x2, βάζοντας τα θεμέλια για μια καλή πορεία. Επόμενη αναμέτρηση αύριο απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, ένα ματς που σίγουρα οι ''πράσινοι'' αποτελούν το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

  Από την άλλη, έχει ξεκινήσει πάρα πολύ άσχημα τη διοργάνωση, με ρεκόρ 0-3 και βαριές ήττες. Τελευταία ήταν η σημερινή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με το βαρύ 95-49. Η ''Ένωση'' πάλεψε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου έχανε 22-18, ωστόσο στη συνέχεια παραδόθηκε στην τρομερή ευστοχία της ''βασίλισσας'' με τον Ρούντι, τον Μάικι και τον νεοαποκτηθέντα Ματ Λοτζέσκι να κάνουν φοβερό ματς και να σμπαραλιάζουν την άμυνα των ''κιτρινόμαυρων''. Από την άλλη στην επίθεση προσπάθησε πολύ ο Γκίκας μαζί με τον Χέιζ και τον Ρίστιτς, ωστόσο κομβικοί παίκτες όπως ο Ματσιούλις, ο Σαντ Ρος και ο Κουφός βρέθηκαν παντελώς εκτός κλίματος. Αύριο η ΑΕΚ έχει ακόμα μια δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αφού με τις υπάρχουσες συνθήκες το να κάνει νίκη απέναντι στους πανίσχυρους Ρώσους μοιάζει απίθανο.

  Αγωνιστική δράση έχει αύριο και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την επικίνδυνη Σαραγόσα. Οι ''ερυθρόλευκοι'' βρίσκονται στο 2-1, αφού κατάφεραν να συνέλθουν από το σοκ της ήττας στην πρεμιέρα από την Ζενίτ και πέτυχαν δύο εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Νταρουσάφακα, με μεγάλες διαφορές μάλιστα.

  Τέλος, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει με μια νίκη απέναντι στην Ούνιξ Καζάν με 62-60 με game winner του Ντιλέινι ένα δευτερόλεπτο πριν την εκπνοή και μια ήττα στην Τουρκία από τη Φενέρ 86-76. Ο ''δικέφαλος του Βορρά'' έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα και αύριο κόντρα στη Βιλερμπάν έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code