ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Nέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο


Σε τρεις αλλαγές προχώρησε το διεθνές ποδοσφαιρικό συμβούλιο(IFAB).Η πιο σημαντική για την Premier League, είναι αυτή που δίνει τη δυνατότητα στον πρώτο διαιτητή της συνάντησης να δει την φάση στην οθόνη στην πλάγια γραμμή και να πάρει την απόφαση αυτός.Μέχρι στιγμής στην Αγγλία, το VAR ήταν αυτό που είχε σχεδόν αποκλειστικό ρόλο στην τελική απόφαση.


Έχουμε όμως και αλλαγές για τα χέρια μέσα στην περιοχή... μιας και θα σφυρίζεται πέναλτι μόνο αν καταλήγουν άμεσα σε γκολ.Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως χέρι θα θεωρείται οποιοδήποτε σημείο μετά το τέλος της μασχάλης.Βέβαια στην Αγγλία το θέμα με το χέρι πάει περισσότερο στην λογική και λιγότερο με το γράμμα του νόμου, αφού πολλές φορές αποφασίζεται να ληφθεί υπόψιν η απόσταση και ο χρόνος αντίδρασης.

Τέλος αλλάζει και η επανεκτέλεση του πέναλτι, κάτι που θα συμβαίνει αν ο τερματοφύλακας βγει από την γραμμή του και αποκρούσει.Αν ο ποδοσφαιριστής που εκτελέσει αστοχήσει, το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.Αντίθετα ο διαιτητής θα μπορεί να ορίσει επανάληψη εφόσον μπει κάποιος παίκτης στην περιοχή, όποια κι αν είναι η έκβαση της εκτέλεσης.

Μπερδευτήκατε ε;;Γι' αυτό δε θα πούμε άλλα...
Θα τα μάθουμε όταν ξεκινήσουν οι αγώνες.Σιγά σιγά...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιώργο Ιωαννίδη έχουμε εσένα που είσαι άσος στην αθλητική ενημέρωση να μας ξεμπερδευεις!!

 




Ad Code