ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Παράπονα από παίκτη της Σεντ Ετιέν προς τον προπονητή της ομάδας

Δριμεία επίθεση εξαπέλησε προς τον προπονητή του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 29χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος της Σεντ Ετιέν , Γιαν Εμβιλά.

Συγκεκριμένα , παρότι ο Εμβιλά είναι βασικός και αναντικατάστατος με τον προπονητή Κλοντ Πιέλ από τον περασμένο Οκτώβριο που έχει αναλάβει ο Γάλλος τεχνικός , εντούτοις δεν δίστασε να τον κατηγορήσει για την σκληρή συμπεριφορά του απέναντι στους παίκτες του. Σε συνομιλία που είχε από το σπίτι του με τον πρώην συμπαίκτη του στην Ρούμπιν Καζάν της Ρωσσίας , Κρις Μαβινγκά αναφέρθηκε με σκληρά λόγια κατά του νυν προπονητή του κυρίως για την συμπεριφορά που διαπράττει απέναντι στους συμπαίκτες του αφού  δεν τους δίνει καν σημασία ακόμα και όταν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με αυτόν. Επίσης , ο Εμβιλά τόνισε πως την περσινή σεζόν πήγαιναν καλύτερο με τον προηγούμενο προπονητή και αυτός απολάμβανε περισσότερο το ποδόσφαιρο. Μετά , δεν δίστασε να κάνει λόγο για αντικρουώμενες απόψεις εντός της διοίκησης αναφορικά με τις επιλογές του αγωνιστικού τμήματος.

Οι δηλώσεις αυτές του έμπειρου μέσου σίγουρα φανερώνουν πολλά για την φετινή κατάσταση στο εσωτερικό της Σεντ Ετιέν κάτι που δεν αποτυπώνεται μόνο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών αλλά και στην αγωνιστική τους εικόνα εντός του αγωνιστικού χώρου. Τα λόγια αυτά πέρνουν μεγαλύτερη αξία όταν τα λέει ένας παίκτης που έχει δεθεί με την ομάδα που αγωνίζεται γι αυτό και που κοντεύει να φτάσει τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Σεντ Ετιέν. Να σημειωθεί πως η Σεντ Ετιέν πριν την διακοπή βρισκόταν μόλις 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ ο Γιαν Εμβιλά μετράει στο φετινό πρωτάθλημα 23 αγώνες με 2 ασιστ στο ενεργητικό του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code