ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Φάκελος Ευθύμης Κουλούρης τη φετινή σεζόν

Ως περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή πρώτη απόπειρα του 24χρονου διεθνή Έλληνα επιθετικού ,  Ευθύμη Κουλούρη να παίξει ποδόσφαιρο στο εξωτερικό για λογαριασμό της Τουλούζ στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Και λέμε περίεργη καθώς η απόδοση του Έλληνα επιθετικού είχε πολλές μεταπτώσεις κάτι που έχει να κάνει φυσικά με την τραγική εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα του από ένα σημείο και μετά που την είχε φέρει στον πάτο της βαθμολογίας ωσότου διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας. Ξεκινώντας από το καλοκαίρι , μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε ο Κουλούρης με την φανέλα του Ατρομήτου στο Ελληνικό πρωτάθλημα όπου αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ μετρώντας 19 γκολ σε 28 εμφανίσεις , ανάγκασε την Τουλούζ να πληρώσει το ποσό των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ ώστε να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα του για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η κίνηση αυτή αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από τους φιλάθλους της ομάδας , οι οποίοι πίστευαν πως ο νεαρός επιθετικός θα μπορούσε να τους δώσει το κάτι παραπάνω στην προσπάθεια της ομάδας να ξεφύγει από την μετριότητα των τελευταίων χρόνων. Και πράγματι στο ξεκίνημα της σεζόν ο Κουλούρης έβρισκε εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αφού στα πρώτα 5 παιχνίδια είχε σκοράρει 3 γκολ δημιουργώντας ακόμα περισσότερες προσδοκίες για το μέλλον. Παρόλα αυτά , συγκυρίες όπως η συνεχιζόμενη πτώση στην απόδοση της ομάδας και οι διαρκείς αλλαγές προπονητών ανά δίμηνο όπως ήταν λογικό συμπαρέσυραν τον Έλληνα επιθετικό αρνητικά με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετούς αγώνες μακριά από τα τέρματα με την Τουλούζ να κατρακυλάει βαθμολογικά και να φτάνει στο πάτο της βαθμολογίας με μόλις 13 βαθμούς δίχως ελπίδες για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Η διοίκηση της Γαλλικής ομάδας με τις κινήσεις της το τελευταίο διάστημα δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει παρατήσει την χρονιά και ετοιμάζεται να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν που θα την βρει στην κατώτερη κατηγορία. Όμως , από το στενό περιβάλλον του διεθνή επιθετικού διατυμπανίζεται το γεγονός ότι ο Κουλούρης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην 2η κατηγορία , απόφαση που φουντώνει τα σενάρια για το μέλλον του με ομάδες ήδη από Γαλλία , Γερμανία , Ολλανδία να τον έχουν στη λίστα τους για το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Τουλούζ φυσικά θα κάνει ότι μπορεί για να τον κρατήσει στο δυναμικό της αλλά θεωρείτε δύσκολο έως απίθανο ο Έλληνας επιθετικός να συνεχίσει στην Γαλλική ομάδα μετά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της. Να σημειωθεί ότι ο Κουλούρης τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο 26 αγώνες με απολογισμό 4 γκολ και 2 ασιστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code