ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Ενδιαφέρον από την Αγγλία για τον βασικό μέσο της Ανζέ

Οι Λέστερ , Έβερτον και Τότεναμ είναι οι ομάδες που δείχνουν να ενδιαφέρονται για τον 25χρονο κεντρικό μέσο της Ανζέ , Baptiste Santamaria.

Σύμφωνα λοιπόν με την Daily Express της Αγγλίας , η Λέστερ δείχνει να είναι πιο μπροστά σε σχέση με τις άλλες ομάδες για την μεταγραφή του ποιοτικού μέσου. Μάλιστα , οι Αλεπούδες της Λέστερ τον έχουν παρομοιάσει με τον Καντέ λόγω παρόμοιων αγωνιστικών χαρακτηριστικών και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα παίζει την επόμενη χρονιά. Ο προπονητής της Λέστερ θέλει πολύ τον Santamaria για να μπορέσει να δέσει το κέντρο του ενόψει της απαιτητικής σεζόν που έρχεται. Η άφιξη αυτού του ποδοσφαιριστή σε οποιαδήποτε ομάδα θα της προσθέσει επιπλέον βάθος και ποιότητα στον χώρο του κέντρου.

Ο 25χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος της Ανζέ έχει κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος με 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1 γκολ και 1 ασιστ. Διακρίνεται για την ταχύτητα του και την έφεση που έχει στο να σταματά τους αντιπάλους μεσοεπιθετικούς ενώ διαθέτει πολύ καλές μακρινές μπαλιές που τον κάνουν ως ένα πολύ σημαντικό εργαλείο σε μια ομάδα που επιδιώκει την πίεση ψηλά ή τις αντεπιθέσεις. Σίγουρα αυτή η σεζόν θα τον έχει βάλει σε πειρασμό για να κάνει το βήμα παραπάνω το καλοκαίρι αφού αν όντως τον καλέσουν οι ομάδες από την Αγγλία , δύσκολα θα αρνηθεί την πρόταση για να αλλάξει επίπεδο στην καριέρα του.

Είναι σίγουρο ότι θα γίνει μεγάλη μάχη για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ η Ανζέ στην οποία ανήκει ο παίκτης φέρεται να ζητάει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του 25χρονου κεντρικού μέσου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code