ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Χαμός για την υπογραφή του τερματοφύλακα της Νις

Σε διαπραγματεύσεις με πολλές ομάδες βρίσκεται ήδη ο νυν τερματοφύλακας της Νις , Βάλτερ Μπενίτεζ ο οποίος όπως μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομώνυμη ομάδα.

Ο Μπενίτεζ είναι ένας 27χρονος διεθνής Αργεντίνος τερματοφύλακας , με ύψος κοντά στα 2 μέτρα , με εντυπωσιακά ρεφλέξ , με καλές εξόδους ενώ είναι πολύ καλός στο να πιάνει πέναλτι. Φέτος έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τα κατορθώματα του να τον κάνουν ως έναν από τους πιο ικανούς τερματοφύλακες που βγαίνουν στην αγορά. Σύμφωνα λοιπόν με τα Γαλλικά μέσα , ομάδες από Ιταλία (Μίλαν) , Αγγλία (Τσέλσι) , Ισπανία (Ατλέτικο Μαδρίτης , Σεβίλλη) και Γερμανία (Λειψία , Γκλάντμπαχ ) καθώς και ορισμένες κορυφαίες Γαλλικές ομάδες έχουν μπει στο κατόπι του για την διεκδίκηση της υπογραφής του.

Η ομάδα της Νις δείχνει να έχει χάσει την ευκαιρία να κρατήσει έναν πολύ ποιοτικό και σε ιδανική ηλικία , τερματοφύλακα με την ανανέωση του συμβολαίου του και έτσι όλα δείχνουν πως θα τον χάσει τσάμπα ενώ τον είχε αποκτήσει από την Αργεντίνικη Κίλμες με 3.5 εκατομμύρια το καλοκαίρι του 2016. Η τωρινή αξία του 27χρονου τερματοφύλακα στο μεταγραφικό παζάρι αποτιμάται στην τιμή των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η Νις προσπάθησε με όλα της τα όπλα για να τον ανανεώσει αλλά ο ίδιος ο Μπενίτεζ δεν πείστηκε από το μελλοντικό πλάνο της Νις αφού δύσκολα θα μπορούσε να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει στην Ευρώπη με την συγκεκριμένη ομάδα κάτι που τόνιζε στο παρελθόν συνεχώς ο ίδιος ο Αργεντινός ότι δηλαδή επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ που να κάνει και πρωταθλητισμό στην χώρας της ταυτόχρονα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code