ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Πάει για μεγάλη πώληση το καλοκαίρι η Ανζέ

Αποφασισμένη να πουλήσει με τρελά λεφτά τον καλύτερο της νέο ποδοσφαιριστή που διαθέτει στο ρόστερ της είναι η ομάδα της Ανζέ αφού όπως αναφέρουν τα Γαλλικά μέσα η διοικούντες της Γαλλικής ομάδας επρόκειτο να ζητήσουν πάνω από 35 εκατομμύρια ευρώ για τον 18χρονο Γάλλο αριστερό μπακ , Ραγιάν Αιτ Νουρί.

Πιο συγκεκριμένα , οι Κρίσταλ Πάλας από την Αγγλία και η Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ισπανία μέχρι στιγμής είναι οι ομάδες που έχουν κάνει κρούσεις για την απόκτηση του ταλαντούχου μπακ το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η διοίκηση της Ανζέ , κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είχε αρνηθεί πρόταση 30 εκατομμυρίων από ανώνυμο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ χωρίς να είναι σαφές αν ο σύλλογος που προέβει στην πρόταση ήταν η ίδια η Κρίσταλ Πάλας.

Ο Νουρί , παρά το νεαρό της ηλικίας του , εντούτοις εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα της Lique την φετινή σεζόν πραγματοποιώντας 17 παιχνίδια με 3 ασιστ απολογισμό αλλά ατελείωτες κούρσες στην αριστερή πλευρά καθώς είναι ένα ολοκληρωμένο μπακ με ταχύτητα και ποιότητα στο επιθετικό τομέα αλλά και με αμυντικές προδιαγραφές. Να σημειωθεί πως όταν φτάνει στο σημείο να ενδιαφερθεί για τον παίκτη της Ανζέ , μία ομάδα όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης , εκ των κορυφαίων της Ευρώπης , τότε το μέλλον του Νούρι προδιαγράφεται λαμπρό εφόσον φυσικά και ο ίδιος συνεχίσει την σκληρή δουλεία και δεν επαναπαυτεί. Το συμβόλαιο του Νουρί λήγει το καλοκαίρι του 2021 και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ανζέ όπου κέρδισε την προαγωγή του το περασμένο καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code