ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Ανανέωσε τον ταλαντούχο μέσο της η Σεντ Ετιέν

Στο Γαλλικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της Σεντ Ετιέν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για δύο ακόμη χρόνια ο 22χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος , Μαντί Καμαρά.

Πιο συγκεκριμένα , η διοίκηση των <<στεφανουά>> ανακοίνωσε σήμερα ότι προέβει στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του ταλαντούχου μέσου το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2021 , μένοντας προφανώς ικανοποιημένη από τις μέχρι τώρα επιδόσεις του Καμαρά και φυσικά από την αγωνιστική του εξέλιξη μέσα στην σεζόν. Τη φετινή σεζόν ως την διακοπή ο 22χρονος μέσος μετρούσε σε όλες τις διοργανώσεις συνολικά 20 συμμετοχές με απολογισμό 2 τέρματα. Αποκτήθηκε από την ομάδα της Σεντ Ετιέν το καλοκαίρι του 2019 από την Παρί Λεβαλουά στην οποία αγωνίστηκε για μία σεζόν ως δανεικός για να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Οι άνθρωποι της Σεντ Ετιέν φέρεται να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες εξέλιξης του νεαρού Γάλλου μέσου και γι αυτό το λόγο κινήθηκαν γρήγορα έτσι ώστε να τον δέσουν στην ομάδα προλαβαίνοντας τους μελλοντικούς μνηστήρες που ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του. Η πραγματική αξία του Καμαρά στο μεταγραφικό παζάρι αποτιμάται γύρω στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ με μόνιμη ανοδική πορεία από την περσινή σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code