ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Επιστρέφει στις προπονήσεις τον Μάιο η Μπορντό

Για τα μέσα Μαΐου οδεύει η επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα της Μπορντό αφού σιγά σιγά οι συνθήκες λόγω της πανδημίας δείχνουν να βελτιώνονται.

Παρόλα αυτά , για τους Γιρονδίνους η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι ακόμα υπό συζήτηση αφού η αβεβαιότητα σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος παραμένει , με την κυβέρνηση να προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει τις ομάδες να επιστρέψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ενεργό δράση. Η Γαλλική λίγκα περιμένει την κυβέρνηση να πάρει τις οριστικές αποφάσεις σχετικά  με τα μέτρα καταπολέμησης του κορωνοϊού , ώστε να επιβεβαιώσει την ομώνυμη απόφασή της από όλες τις ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας για την επανέναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και δώσει το «πράσινο φως» η Γαλλική κυβέρνηση η σέντρα των πρωταθλημάτων αναμένεται να γίνει στις 17 Ιουνίου ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 25 Ιουλίου. Για αυτό το λόγο , θα είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεκινήσουν τις προπονήσεις οι ομάδες από τον ερχόμενο μήνα για να προσαρμοστούν γρηγορότερα στον αγωνιστικό ρυθμό μετά από απραξία σχεδόν 2 μηνών. 

Ήδη πάντως , η ομάδα της Μπορντό από την πλευρά της έχει δρομολογήσει τον επαναπατρισμό των ξένων ποδοσφαιριστών της αφού για παράδειγμα ο 23χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός , Βούκασιν Γιοβάνοβιτς που βρίσκεται στο Βελιγράδι της Σερβίας , έλαβε την κλήση για επιστροφή και αναμένεται να βρίσκεται στην Γαλλία την 1η Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code