ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Πάει για Ιούνιο η σέντρα στο πρωτάθλημα

Σύμφωνα με Γαλλικά μέσα ενημέρωσης , η  ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας μαζί με όλες τις ομάδες συνεδρίασαν με απώτερο σκοπό της επανέναρξη της Ligue 1 τον προσεχή Ιούνιο.

 Οι Γαλλικές ομάδες λοιπόν ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην ενεργό δράση με ποιο πιθανές ημερομηνίες έναρξης τη 3η Ιουνίου ή τη 17η Ιουνίου. Το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, αρκεί να δώσει την άδεια η Γαλλική Κυβέρνηση σε παράλληλη τροχιά φυσικά και με την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα. Εκτός αυτών , όλα δείχνουν ότι όλα τα ματς θα διεξάγονται κάθε τρεις ημέρες αφού στόχος είναι η φετινή σεζόν να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου ώστε οι ομάδες να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να πάρουν ανάσες και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την επόμενη σεζόν.

Οι ομάδες σε συνεργασία με την Γαλλική Κυβέρνηση , προσανατολίζονται να πάρουν την απαιτούμενη άδεια ώστε σιγά σιγά να μπουν σε διαδικασία προπονήσεων-προετοιμασίας για το τελείωμα της φετινής σεζόν μετά την μακρά αποχή από την αγωνιστική δράση. Όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα πως αυτό το ενδεχόμενο οδηγείτε για μετά τις 15 του Μάη αλλά τίποτε δεν αποκλείεται σε μία μπερδεμένη χρονική συγκυρία για όλες τις ομάδες και τους παίκτες που από την πολυήμερη αποχή καλούνται να ανταπεξέλθουν άμεσα στις υποχρεώσεις τους επιστρέφοντας στην ενεργό δράση πιο γρήγορα από το αναμενόμενο με όποιους κινδύνους επιφυλάσει αυτό (λ.χ. τραυματισμοί).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code