ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Πιστεύει στην παραμονή ο βασικός χαφ της Αμιάν

Σε δηλώσεις του στα Γαλλικά μέσα , ο 27χρονος διεθνής Νοτιοαφρικανός μέσος Μπονγκανί Ζουνγκού , δήλωσε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να πέσει κατηγορία.

Ο Ζουνγκού υποστήριξε πως με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος , η ομάδα του διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα την κάνουν να διεκδικήσει στα ίσια την παραμονή στην κατηγορία παρά την δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Πριν την διακοπή του πρωταθλήματος , η ομάδα του Ζουνγκού βρισκόταν στην 19η θέση με μόλις 23 βαθμούς μετά από 28 αγωνιστικές και 7 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούσαν στην παραμονή στην ελίτ του Γαλλικού ποδοσφαίρου. Παρότι λοιπόν η ομάδα του πριν την διακοπή είχε να κερδίσει σε 16 αγώνες , εντούτοις ο Νοτιοαφρικανός μέσος δεν χάνει την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα υποστηρίζωντας ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου να σώσει την ομάδα στην οποία βρίσκεται 3 χρόνια όταν είχε μεταγραφεί με 2 εκατομμύρια ευρώ από την Πορτογαλλική Βιτόρια Γκιμαράες το καλοκαίρι του 2017.

Να σημειωθεί ότι ο Μπονγκανί Ζουνγκού είναι καθαρό κλασικό εξάρι , γρήγορος με σωστές αλληλοκαλύψεις στο χώρο του κέντρου , είναι δυνατός στην προσωπικές μονομαχίες ενώ υστερεί στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού. Τη φετινή σεζόν αγωνίζεται ως βασικός στην ομάδα της Αμιάν μετρώντας 24 παιχνίδια με 1 γκολ και με 1 ασιστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο συνολικά. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021 ενώ η τιμή του στο μεταγραφικό παζάρι κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code