ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Κρούσεις από Αγγλικές ομάδες για το αστέρι της Ντιζόν

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την Αγγλία , τρεις γνωστές Αγγλικές ομάδες φέρονται να έχουν καταθέσει ήδη τις προτάσεις τους ενόψει καλοκαιριού για την απόκτηση του 21χρονου ταλαντούχου Γάλλου αριστερού εξτρέμ της Ντιζόν , Μουνίρ Χουιάρ.

Πρόκειται για τις Κρίσταλ Πάλας , Γουότφορντ και Μπόρνμουθ οι οποίες θέλουν να εντάξουν έναν άκρως ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό τους που έχει όλο το μέλλον μπροστά του καθώς στην ηλικία που βρίσκεται διαθέτει πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αγωνιστεί σύντομα στην μεγάλη Εθνική της Γαλλίας και αναμφίβολα μια πιθανή μετακίνηση του στην Πρέμιερ Λιγκ θα βοηθούσε τον Χουιάρ να ενισχύσει το προφίλ του μέσω των καλών εμφανίσεων στο ανώτερο επίπεδο του Αγγλικού πρωταθλήματος. Σαν αγωνιστικά χαρακτηριστικά ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ είναι πολύ γρήγορος αφού του αρέσει να παίζει αριστερά και να συγκλίνει ψάχνοντας πάσες κλειδιά προς τους επιθετικούς είτε σουτάρωντας είτε δημιουργώντας συνεργασίες με τους συμπαίκτες του μέσω της πολύ καλής τεχνικής που διαθέτει. Τα νούμερα του Χουιάρ έχουν αρκετό ενδιαφέρον αφού σε 28 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις , έχει απολογισμό 8 γκολ και 2 ασιστ , ιδιαίτερα καλά νούμερα για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο πλην πρωτάρη στη μεγάλη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Πάντως , όπως δείχνουν τα πράγματα με βάση τα Γαλλικά μέσα ,  η πλευρά της Ντιζόν φέρεται να διαμηνύει προς κάθε ενδιαφερόμενο πως το ποσό που ζητάει για τα δικαιώματα του εν λόγω ποδοσφαιριστή θα ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια. Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μουνίρ Χουιάρ με την Ντιζόν λήγει το καλοκαίρι του 2022 , ενώ η τωρινή του ομάδα τον απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι από τη Λανς δαπανώντας το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code