ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι Lionesses συνεισφέρουν στην εκστρατεία #PlayersTogether


Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας ανακοίνωσε μια συλλογική δωρεά στο ταμείο #PlayersTogether.

Το ταμείο ιδρύθηκε μετά από συναντήσεις μεταξύ παικτών της Premier League για να συζητήσει τον καλύτερο τρόπο υποστήριξης του NHS και του προσωπικού της πρώτης γραμμής μέσω της κρίσης του κορωναϊού.

Οι Lionesses επιβεβαίωσαν την κίνηση σε μια συντονισμένη δήλωση που κυκλοφόρησε στους λογαριασμούς των παικτριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 μ.μ..



"Η ομάδα αναγνώρισε τη σημασία της δήλωσης την περασμένη εβδομάδα όσον αφορά τη δημιουργία του ταμείου #PlayersTogether και τον πιθανό αντίκτυπο που μπορεί να έχει για να υποστηρίξει και να βοηθήσει πάνω από 150 εγγεγραμμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα NHS", ανέφερε η δήλωση.

"Μετά από συζητήσεις με αρκετές παίκτριες της Premier League, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ολόκληρη η ομάδα των Lionesses θα κάνει μια συλλογική δωρεά στο ταμείο #PlayersTogether."


Το ταμείο ιδρύθηκε από παίκτριες της Premier League, συμπεριλαμβανομένων των αντρών Jordan Henderson και Harry Maguire, μετά την εκτεταμένη κριτική για την αντιληπτή αδράνεια των κορυφαίων αστέρων.

Η αρχική πρόταση της Premier League για μείωση μισθού 30 τοις εκατό απορρίφθηκε από παίκτες, οι οποίοι επιθυμούσαν να διασφαλίσουν ότι οποιαδήποτε συμβολή θα πηγαίνει απευθείας στο προσωπικό της NHS και της πρώτης γραμμής.

Η διαχείριση των συνεισφορών του ταμείου θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με την εκστρατεία της ομάδας φιλανθρωπικών οργανώσεων NHS, NHS Charities Together.
Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter, το NHS Charities Together επαίνεσε τις λιονταρίνες για τη συμβολή τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code