Πρόεδρος La Liga:«Μέσα Ιουνίου μπορούμε να παίξουμε ξανά»!

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Λίγκας αναφέρθηκε στο πότε θεωρεί δυνατό να υπάρξει και πάλι πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στην απόφαση του γαλλικού πρωταθλήματος.Μεγάλο λάθος της γαλλικής ομοσπονδίας θεωρεί ο πρόεδρος της La Liga την απόφαση να κατεβάσουν λουκέτο στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες. Όσον αφορά για το ισπανικό ποδόσφαιρο ο κύριος Τέμπας πιστεύει πως στα μέση Ιουνίου θα έχουν και πάλι αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν θα πρέπει να βιαστούμε, αλλά περιμένω ότι στα μέσα Ιουνίου θα μπορέσει να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, έχουμε διορία ως τις 28 Ιουνίου για να το πράξουμε», τόνισε ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί θα υπήρχε περισσότερος κίνδυνος να παίζεις ποδόσφαιρο πίσω από κλειστές πόρτες, με όλα τα προληπτικά μέτρα, από ό,τι θα ήταν να δουλεύεις σε μια γραμμή συναρμολόγησης ή να είσαι σε ένα αλιευτικό σκάφος. Κατά τη γνώμη μου, η απόφαση της Γαλλίας είναι βιαστική. Εάν υπάρχουν σημαντικοί οικονομικοί τομείς που δεν μπορούν να επανεκκινήσουν, θα μπορούσαν τελικά να εξαφανιστούν. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», τόνισε και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Γερμανία.

«Σε άλλες χώρες προπονούνται ήδη, αυτό είναι το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε . Το ποδόσφαιρο είναι ένας σημαντικός οικονομικός κινητήρας στην Ισπανία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια