ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Kobe Bryant : Τιμώντας το αντίο από την ενεργό Δράση


Σαν σήμερα λοιπόν πριν από τέσσερα χρόνια ο Kobe Bryant αποχαιρέτησε την ενεργό δράση.
Ξέροντας λοιπόν, τα τραγικά γεγονότα της 26 Ιανουαρίου όπου ο θρύλος του NBA μαζί με την κόρη του και άλλα 7 άτομα συμπεριλαμβάνοντας μία ολόκληρη οικογένεια έχασαν με άδοξο τρόπο την ζωή τους από πτώση ελικοπτέρου, το αντίο γίνετε ακόμη ποιο δύσκολο.

Παρόλα αυτά ,  πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή. Αν και την ίδια μέρα οι Golden State Warriors δημιουργούσαν το καλύτερο ρεκόρ που έχει καταφέρει ομάδα σε regular season, τίποτα δεν θα μπορούσε να επισκιάσει τον αστέρα Kobe Bryant! Ήταν ένας αγώνας που δεν γινόταν να χάσει με τίποτα και έτσι οι διψήφιες διαφορές που είχαν πάρει οι Utah Jazz δεν τον εμπόδισαν να πάρει την νίκη, σκοράροντας μάλιστα 60 πόντους. Μάλιστα, είχε βάλει και στοίχημα με τον πρώην συμπαίχτη του Shaquille O'Neal πως δεν θα ξεπεράσει τους 50 πόντους αλλά ο κόμπυ είναι ο κόμπυ και όπως και στην υπόλοιπη καριέρα του κατάφερνε ότι έβαζε στόχο. Ας θυμηθούμε αυτήν την εκπληκτική βραδιά.


Αν και σε όλη την καριέρα του είχε πολλούς που δεν τον πήγαιναν, στο τέλος όλοι ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν! Ήταν ανταγωνιστής με όλη την σημασία της λέξης και για αυτό ξεχώρισε. Έφτασε στην κορυφή πέντε φορές και αναδείχθηκε μία φορά καλύτερος παίχτης του πρωταθλήματος. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν το ποιο αγαπητό φίδι (Black Mamba). Rest in peace μεγάλε Kobe Bryant!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code