ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Janine Beckie μέχρι το 2022 στην Manchester City



Η Janine Beckie υπέγραψε ένα νέο διετές συμβόλαιο με την Manchester City Women, δεσμεύοντας το μέλλον της στην ομάδα μέχρι το 2022.

Η Beckie, που ξεκίνησε την καριέρα της το Νοέμβριο του 2014, έχει 31 γκολ και οκτώ ασίστ σε 70 εμφανίσεις με τον Καναδά.



Είχε τρία γκολ στον αγώνα που ανέδειξε με χάλκινο τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, δημιουργώντας ένα ρεκόρ για το γρηγορότερο γκολ μόλις 20 δευτερολέπτων στον αγώνα εναντίον της Αυστραλίας.

Ένα αστέρι στο Texas Tech, όπου έγινε η κορυφαία σκόρερ της καριέρας των Red Raiders με 57 γκολ. Η Beckie επιλέχθηκε όγδοη συνολικά στο Σχέδιο Κολεγίου NWSL 2016 από την Houston Dash . Στις 8 Φεβρουαρίου 2016, ανακοινώθηκε ότι η Beckie θα διατεθεί στην ομάδα ως μέρος της κατανομής παικτών NWSL. Στις 16 Απριλίου 2016, η Beckie σημείωσε στο επαγγελματικό της ντεμπούτο εναντίον του Chicago Red Stars. Το Sky Blue που εδρεύει στο
New Jersey την απέκτησε με μια συναλλαγή τον Ιανουάριο σε ένα τρισδιάστατο εμπόριο με την Houston και την Chicago Red Stars. Αφού έκανε 15 εμφανίσεις στην Sky Blue, η Beckie ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κλαμπ στις 9 Αυγούστου 2018.



Η μεταφορά της Beckie από το Sky Blue FC στο Manchester City έγινε επίσημη στις 9 Αυγούστου 2018. Η Beckie ολοκληρώνει την πρώτη της σεζόν με 8 γκολ σε 15 παιχνίδια και δύο τρόπαια ( FA League Cup , FA Cup ). Στην σεζόν 2019/20, η Beckie σημείωσε το πρώτο hat-trick της στον εναρκτήριο αγώνα του UWCL. Η 25χρονη Καναδή παίκτρια έχει σημειώσει 13 γκολ σε 46 εμφανίσεις για την City.



Μετά την υπογραφή της νέας συμφωνίας, η Beckie είπε: «Είμαι απόλυτα χαρούμενη που παρατείνω το χρόνο μου εδώ, στη City."


"Τα τελευταία δύο χρόνια αυτά που πέρασα ήταν πέρα από κάθε φαντασία και μετά την πρόοδο και τις αναμνήσεις που έχω κάνει μέχρι στιγμής, δεν υπήρχε αμφιβολία να αρνηθώ όταν πάρθηκε η απόφαση να υπογράψω ξανά".


Η City θέλησε να δεσμεύσει πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματά τους, με την Beckie να ακολουθεί τις Steph Houghton, Lauren Hemp, Caroline Weir, Keira Walsh και Jess Park, υπογράφοντας μια νέα συμφωνία τους τελευταίους μήνες.



Ο επικεφαλής του γυναικείου ποδοσφαίρου της πόλης, Gavin Makel, πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που η Janine έχει δεσμευτεί για το μέλλον της στο σύλλογο."

"Εκπροσωπεί όλα όσα πρεσβεύουμε, μία παίκτρια που έχει την επιθυμία να κερδίσει και να βελτιωθεί, ενώ πάντα θέτει τις ανάγκες της ομάδας πάνω από τις δικές της."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code