ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Jade Moore: " Η Marta και η υγρασία είναι πρόκληση για εμένα"



Η μέσος της Αγγλίας, Jade Moore, δήλωσε ότι η μεταγραφή της στην Εθνική Γυναικεία Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Orlando Pride θα είναι μια "πρόκληση".



Λέει ότι δοκιμάζει τον εαυτό της στον υγρό καιρό της Φλόριντα.Το να παίζει με τη θρύλο της Βραζιλίας Μάρτα ήταν μεταξύ των παραγόντων έλξης για μεταγραφή.

Η έξι φορές Παγκόσμια Παίκτρια της Χρονιάς της Fifa, η Marta Vieira da Silva και η επιθετικός των ΗΠΑ Alex Morgan συγκαταλέγονται στα αστέρια του Orlando.

Η Moore, 29 ετών, έφυγε από την Reading την 1η Απριλίου μετά από 15 χρόνια συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Αγγλίας.

"Αισθάνομαι σαν να ήμουν στο WSL εδώ και πολύ καιρό τώρα", δήλωσε η Moore στο BBC Sport.

«Ήθελα μια νέα πρόκληση. Αυτό που φέρνει το πρωτάθλημα είναι το ταξίδι, η ζέστη, η υγρασία, το υψόμετρο, θα είναι τόσο μακριά από αυτό που έχω βιώσει."

"Στους αγώνες, ο καιρός είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που σου δίνει την κατάλληλη ενέργειά και θα είναι πολύ ωραίο να δοκιμάσω τον εαυτό μου πιθανότατα σε χειρότερες συνθήκες, με τη ζέστη και την υγρασία".



Η ομάδα της Ορλάντο είναι γεμάτη από διεθνή αστέρια, όπως η Marta μαζί με άλλες πέντε νικήτριες του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τις ΗΠΑ: Ashlyn Harris, Ali Krieger, Sydney Leroux, Emily Sonnett και Alex Morgan.

"Αυτά τα ονόματα σίγουρα με προσελκύουν να πάω και να συνεργαστώ μαζί", πρόσθεσε η κεντρική μέσος Moore.

"Εκπαιδεύεσαι με τις καλύτερες παίκτριες, κάθε μέρα. Ανυπομονώ να μάθω. Ανεξάρτητα από την ηλικία που έχει κάποιος, μπορεί πάντα να μάθει νέα πράγματα."

"Αυτό είναι ακόμη ένα καλό για μένα, ελπίζω να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με αυτούς που μοιράζονται τα δικά τους μαζί μου."

"Η Marta μοιάζει με έναν χαρακτήρα που με κάνει να ανυπομονώ πραγματικά να την γνωρίσω και να παίξω μαζί της. Ας ελπίσουμε ότι οι εμπειρίες που θα φέρω θα βοηθήσουν την ομάδα".

Η απόφαση αυτή επίσης βλέπει την Moore να επανασυνδέεται με τον Άγγλο προπονητή της Pride και πρώην αφεντικό της Birmingham City, Marc Skinner.

Η Moore, η οποία είχε ξεκινήσει από τα 14 να παίζει στην Super League των γυναικών με την Reading, εντάχθηκε στον όμιλο Berkshire μετά την οικονομική κατάρρευση της πρώην λέσχης Notts County το 2017.

Δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα κάνει το ντεμπούτο της στο NWSL της Αμερικής, με την έναρξη της σεζόν να αναστέλλεται επ 'αόριστον λόγω της πανδημίας του κορωναϊού.

"Στις 11 Μαΐου η προ-σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι, οπότε ελπίζω ότι θα βγούμε για εκείνη την εποχή, αλλά αν δεν συμβεί, θα προσπαθήσω να διατηρήσω τον εαυτό μου στην καλύτερη κατάσταση."

Ο ιός έχει δει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα Euro των Γυναικών να καθυστερούν, αλλά η Moore ελπίζει ότι η αναμονή δεν θα επηρεάσει τις πιθανότητες επιλογής της.

"Στο Euro, θα είμαι 31 ετών στα 32. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα θέμα. Ας ελπίσουμε ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Θα δούμε τι θα συμβεί."

Ο Jade Moore μίλησε με τον Jo Currie του BBC Sport.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code