ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η FIFA θέλει να αυξήσει τις αλλαγές των ομάδων στα παιχνίδια από τρεις σε πέντε!

Η παγκόσμια ομοσπονδία θέλει να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο ως τα τέλη του 2021 για να δώσει μια έξτρα λύση στις ομάδες εν μέσω πανδημίας.



Ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική απόφαση για το θέμα, η οποία θα παρθεί στο Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαίρου (IFAB), όντας το μόνο αρμόδιο όργανο για να αλλάξει τους κανονισμούς στο ποδόσφαιρο. Πολύ πιθανή βέβαια φαίνεται η έγκριση αυτής της ιδέας.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «The Sun», σημειώνεται πως πίσω από την απόφαση της FIFA βρίσκεται το βεβαρημένο πρόγραμμα και οι έξτρα κόπωση που αναμένεται να έχουν οι παίκτες με την επανέναρξη των διοργανώσεων.

Ταυτόχρονα με αίτημα του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων DPA, η FIFA σημείωσε ότι διοργανώσεις όπως η γερμανική ποδοσφαιρική λίγκα (DFL) μπορούν να ενσωματώσουν το νέο κανονισμό στις υπάρχουσες διοργανώσεις.

Επίσης θα μπορούν να εντάξουν το νέο νόμο όσες διοργανώσεις ξεκινούν φέτος και ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος του 2021, ενώ στις διεθνής διοργανώσεις η αλλαγή αυτή θα ισχύσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Αν υποθέσουμε ότι η UEFA θα συμφωνήσει με αυτό στο Euro που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση παράτασης θα μπορεί να γίνει μία ακόμα αλλαγή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code