ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η FIFA υποσχέθηκε να εκπληρώσει την προγραμματισμένη επένδυσή της στο γυναικείο ποδόσφαιρο


Η FIFA υποσχέθηκε να εκπληρώσει την προγραμματισμένη επένδυσή της στο γυναικείο ποδόσφαιρο παρά τον οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας κορωναϊού.



Η FIFA επιβεβαίωσε ότι η προτεινόμενη επένδυσή της, ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο γυναικείο ποδόσφαιρο θα προχωρήσει παρά το οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας του κορωναϊού.

Ο παγκόσμιος κυβερνητικός φορέας ποδοσφαίρου δήλωσε ότι δεν θα μειώσει το επενδυτικό σχέδιο που θα εφαρμοστεί έως το 2022.

Τα κεφάλαια θα επενδυθούν σε μια σειρά τομέων στο γυναικείο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων διαγωνισμών, ανάπτυξης ικανοτήτων, αναπτυξιακών προγραμμάτων, εταιρικής διακυβέρνησης και τεχνικών προγραμμάτων.

Το γυναικείο ποδόσφαιρο γνώρισε αυξημένη δημοσιότητα μετά το επιτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία πέρυσι με ένα ρεκόρ 2 δισεκατομμυρίων οπαδών να παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο.




Ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε επίσης ότι το γυναικείο παιχνίδι θα αποτελούσε μέρος οποιουδήποτε πακέτου βοήθειας για να αντιμετωπίσει τις απώλειες που προκλήθηκαν από τον κορωναϊό.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο θεωρείται πλήρως μέρος αυτής της διαδικασίας προκειμένου να κατανοήσουμε τις διάφορες ανάγκες και το αντίκτυπο που θα έχει στους ενδιαφερόμενους του γυναικείου παιχνιδιού", πρόσθεσε εκπρόσωπος της FIFA.

"Η Fifa εργάζεται επί του παρόντος για δυνατότητες παροχής βοήθειας στην ποδοσφαιρική κοινότητα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η ακριβής μορφή και οι λεπτομέρειες αυτής της βοήθειας συζητούνται επί του παρόντος σε συνεννόηση με τις ενώσεις-μέλη της FIFA, τις συνομοσπονδίες και άλλους ενδιαφερόμενους".




"Στο πλαίσιο αυτών των συζητήσεων, η FIFA βρίσκεται σε στενή επαφή με βασικούς γυναικείους φορείς ποδοσφαίρου μέσω της ομάδας εργασίας του Γυναικείου ποδοσφαίρου και της υπο-ομάδας FIFA-Confederations σχετικά με τις επιπτώσεις του Covid-19", πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code