ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φέτελ: " Με νοιάζει περισσότερο να νικάει η Ferrari παρά να χάνω από τον Leclerc"

 Ο Σεμπάστιαν Φέτελ υπογράμμισε πως κατά την άποψη του είναι πιο σπουδαίο να νικάει η Ferrari παρά να επικρατεί σε κάθε αγώνα αυτός του Λεκλέρκ.




Η πρώτη χρονιά του Λεκλέρκ στο Maranello ήταν εντυπωσιακή πέρσι, με τις εμφανίσεις του νεαρού Μονεγάσκου οδηγού να είναι εντυπωσιακές, οι οποίες συνοδεύτηκαν από σπουδαίες νίκες με πιο χαρακτηριστική εκείνη στην έδρα των "τιφόζι" της Ferrari στην Μόντσα.   Ο Γερμανός οδηγός γνωρίζει πως πρέπει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αν η επιθυμεί η Ιταλική ομάδα να τον ανανεώσει σύμφωνα με δηλώσεις των ειδικών.

Παρόλο που υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους, για το ποιος θα γίνει Νο1 στην Ferrari, ο τετράκις πρωταθλητής της F1 δήλωσε στο Motrosport.com πως: " Δεν είναι τόσο σημαντικό αν έχω πέντε πόντους περισσότερους ή λιγότερους από τον Λεκλέρκ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κατευθυνόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση ως ομάδα."

Ο Γερμανός οδηγός συμπληρώνει πως: " Φυσικά την προηγούμενη χρονιά κάναμε ένα πισογύρισμα, γιατί δεν ήμασταν όσο δυνατοί έπρεπε σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Υπάρχουν πολλοί λόγοι και αιτίες που συνέβη αυτό, τους οποίους πρέπει να τους κατανοήσουμε, να βελτιώσουμε τα λάθη μας, για να προοδεύσουμε ξανά. Τότε, πέντε πόντοι πάνω ή κάτω, μόνο την στιγμή του αγώνα θα μας νοιάζει, ενώ ο στόχος μας θα παραμένει ο ίδιος, δηλαδή η Ferrari να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο Φέτελ υπογράμμισε πως και πως τα media παίζουν τον δικό τους ρόλο στην F1, αναφέροντας ότι την μία στιγμή τον ξεγράφουν σαν οδηγό ενώ την επόμενη, τον επαινούν.


Ο Γερμανός πιλότος της Ιταλικής ομάδας υπογραμμίζει πως: " Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα και μετά από κάθε αγώνα. Όλα είναι πολύ μεταβλητά. Αν έχεις ένα κακό αγώνα, τότε θα γράφουν τα χειρότερα για εσένα μέχρι το επόμενο GP. Αν έχεις μια καλή μέρα, θα είσαι ο καλύτερος και όλα τα πρωτοσέλιδα θα έχουν επαίνους".

" Πάντα ήταν έτσι τα πράγματα , αλλά η μεταβλητότητα για το πως εναλλάσσονται οι καταστάσεις έχει αλλάξει.  Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο στην F1 αλλά σίγουρα σε όλο τον κόσμο. Δεν ασχολούμαι με τα χρηματοοικονομικά, αλλά αν δεις τους δείκτες των χρηματιστηρίων, τότε την μία ο δείκτης είναι πράσινος, την άλλη κόκκινος. Αν είχαμε την νοοτροπία αυτή πριν από 15 χρόνια, τότε θα επικρατούσε πανικός.


Ο Φέτελ συνέχισε λέγοντας ότι: " Τώρα είναι φυσιολογικό την μια ημέρα να έχουμε θετικό πρόσημο με 2% και την επόμενη αρνητικό πρόσημο και 3% κάτω. Πριν από 20 χρόνια, αν είχαμε πτώση 3% τότε όλοι θα έλεγαν έχουμε πρόβλημα και πρέπει να ενεργήσουμε αμέσως.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code