ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

F1: Τι θα γίνει με τα συμβόλαια των Νόρρις και Σάινθ;


 Η McLaren δια στόματος του διευθυντή της στην F1, Andreas Seidl, δηλώνει πως μια
πιθανή επέκταση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς στους πρώτους μήνες του επόμενου χρόνου δεν θα προκαλέσει θέματα με τα συμβόλαια των οδηγών ή με το ζήτημα της αλλαγής παρόχου κινητήρων.



Όπως όλος ο κόσμος έτσι και η F1 έχει πληγεί σε μέγιστο βαθμό από την πανδημία του κορονοιού, με τους εννιά πρώτους αγώνες της σεζόν είτε να έχουν ακυρωθεί είτε να έχουν ματαιωθεί. Ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν στο τραπέζι και σενάρια για επέκταση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και στους πρώτους μήνες του 2021.

Τα συμβόλαια των δύο οδηγών της McLaren , του Κάρλος Σάινθ και του Λάντο Νόρρις, λήγουν από κοινού στο τέλος του 2020. Η ιστορική ομάδα της F1 ως γνωστών θα γυρίσει σελίδα την επόμενη σεζόν, αφού έχει επιλέξει να προμηθεύεται κινητήρες από την Μερσέντες το 2021 και ως αποτέλεσμα,  θα σταματήσει την συνεργασία της με την Ρενό.

Ο διευθυντής της Βρετανικής ομάδας στην F1, Andreas Seidl, όταν ρωτήθηκε για το αν η επέκταση της αγωνιστικής σεζόν στην επόμενη χρονιά θα δημιουργήσει θέματα σχετικά με τα συμβόλαια των οδηγών, απάντησε πως προς το συμφέρον του αθλήματος είναι οι αγωνοδίκες να βρουν δίκαιες λύσεις για όλα τα θέματα.
Αναλυτικά ο Seidl δήλωσε πως: " Για το θέμα των συμβολαίων, δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Θεωρώ ότι θα είναι εύκολο να βρεθούν λύσεις εκεί, γιατί όλοι που ασχολούνται με την F1 έχουν κοινό συμφέρον. Έχουμε συμβόλαια εν ισχύει και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συνεχίσουμε με αυτά, την συγκεκριμένη στιγμή. Δεν θεωρώ πως θα δημιουργηθούν προβλήματα σχετικά με την συνεργασία μας με την Ρενό. Αξίζει να αναφέρουμε πως είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, οπότε σε εκείνο το μέτωπο δεν υπάρχουν προβλήματα".

Η McLaren ως γνωστών βρίσκεται σε επαφές με τον Σάινθ για την υπογραφή του νέου διετούς συμβολαίου, αφού τον υπάρχον λήγει στα τέλη του 2020.

Θυμίζουμε πως πέρσι η Βρετανική ομάδα επανήλθε ψηλά στην βαθμολογία, τερματίζοντας τέταρτη στους κατασκευαστές με τους Σάινθ και Νόρρις. Οπότε λογικά όλοι στα κεντρικά γραφεία του Woking, λογικά είναι χαρούμενοι με το υπάρχον ρόστερ.

Στο motorsport.com ο Seidl επεσήμανε ότι: " Οι θέσεις ή ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει σχετικά με τα μελλοντικά ζητήματα. Όλοι στην McLaren συμπεριλαμβανομένων των πιλότων μας, Κάρλος και Λάντο, φυσικά θα θέλαμε να αγωνιστούμε σε κάποιους αγώνες φέτος και αργότερα να καθίσουμε μαζί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να πάρουμε από κοινού αποφάσεις. Και σε αυτό το θέμα δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code