ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φέτελ: "Ο τίτλος της F1 αξίζει το ίδιο ακόμη και αν τρέξουμε μόνο δέκα αγώνες"



Ο Σεμπάστιαν Φέτελ υποστήριξε πως ο τίτλος της F1 δεν θα υποτιμηθεί αν στην σεζόν του 2020 γίνουν μόλις 10 αγώνες.



Την φετινή σεζόν ήταν προγραμματισμένο στην Formula 1 να γίνουν οι περισσότεροι αγώνες σε μία χρονιά (22), όμως η πανδημία του κορονοιού άλλαξε τα σχέδια. Η πρεμιέρα με τα τωρινά δεδομένα αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο στην Αυστρία κεκλεισμένων των θυρών, όμως αυτό θα καταστεί εφικτό αν το επιτρέψουν οι συνθήκες .

Τα σενάρια των 15-18 αγώων αυτήν την σεζόν, φαίνονται ως κάτι ουτοπικό αυτήν την εποχή. Βέβαια η κατάσταση αλλάζει γρήγορα και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στους επόμενους μήνες. Αλλά ακόμα και 10 αγώνες να διεξαχθούν, αυτό δε επηρεάζει την αξία του πρωταθλήματος. Αυτό το δήλωσε και ο τετράκις πρωταθλητής F1, Σεμπάστιαν Φέτελ κάτι που δίνει επιπρόσθετη αξία στον ισχυρισμό αυτόν.
Μιλώντας από το σπίτι του στην Ελβετία μέσω τηλεδιάσκεψης ο Γερμανός πιλότος ανέφερε πως: " Δεν ξέρω πως αισθάνονται και οι υπόλοιποι οδηγοί γιατί ποτέ δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο.  Φυσικά μια σεζόν είναι σεζόν, είτε γίνονται 10 είτε 15 είτε 20 ή 25 αγώνες. Επομένως πρέπει να ένας οδηγός να είναι πολύ συνεπής. Με λιγότερους αγώνες πια στο καλεντάρι , καθιστά τον κάθε ένα  ακόμη πιο κρίσιμο, αλλά το πρωτάθλημα παραμένει πρωτάθλημα".

Ο Φέτελ επεσήμανε πως: " Μπορεί κάποιοι αγώνες στην σεζόν να διεξαχθούν και την επόμενη χρονιά, δεν ξέρω βέβαια σίγουρα. Υπάρχουν πολλές ιδέες, πολλές επιλογές, αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να περιμένουμε."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code