ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θολό το τοπίο στην Eredivisie


Πάρα την εν δυνάμει συμμαχία των Αγιαξ, Αϊντχόφεν και Αλκμααρ, υπάρχουν και ομάδες που δεν συμφωνούν με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.
Η κατάσταση αυτήν την στιγμή είναι λίγο περίπλοκη. Αγιαξ, Άλκμααρ και Αϊντχόφεν είναι υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα, Φέγενορντ και Βίλεμ είναι κατά της οριστικής διακοπής. Αυτό γίνεται λόγω βαθμολογικών συνθηκών με την ομάδα του Ρότερνταμ να είναι στο - 6 από την κορυφή. Ενώ ταυτόχρονα, έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι συμφώνησε σε οριστική διακοπή η Αλκμααρ, ενώ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και ουσιαστικά θα είναι η μεγάλη χαμένη σε αυτή την κατάσταση.

Οι ομάδες που βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας, δεν έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση, ενώ οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας συμφωνούν με την οριστική διακοπή, αλλά να μην υποβιβαστούν και να γίνει αναδιάρθρωση.

Τέλος, όσον αφορά την Ομοσπονδία και την Λίγκα, περιμένουν την απόφαση της UEFA για την οριστική απόφαση της συνέχισης ή μη συνέχισης του πρωταθλήματος, αλλά δεδομένο είναι ότι δεν θα πάρουν απόφαση σαν το Βέλγιο και να ρισκάρουν την μη συμμετοχή των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code