ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eνοχλημένος ο Νόιερ από την στάση της Bayern


Λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος. Στην μετά Kahn εποχή ο Μanuel από το Gelsenkirchen καθιερώθηκε γρήγορα στην συνείδηση των οπαδών της Bayern Munchen από το 2011. Α
γωνιζόμενος όλα αυτά τα χρόνια τα έχει κατακτήσει όλα στο Μόναχο. Πρωταθλήματα, κύπελλα, καθώς και το Champions league το 2013 στην μαγική χρονιά του τρεμπλ. Ομοίως και με την Εθνική Γερμανίας όπου κατέκτησε το Mundial το 2014.


To 2018 ο Neuer  έσπασε το πόδι του και παρόλο που επανήλθε και αγωνίστηκε στο Mundial του 2018 τίποτα δεν είναι το ίδιο. Τώρα ποια κάνει εύκολα λάθη αν και σε αρκετά παιχνίδια έχει σώσει την ομάδα του.Η Bayern αγόρασε το νέο αστέρι του Γερμανικού ποδοσφαίρου τον Alexander Nibel από την Schalke(βίοι παράλληλοι με τον Neuer). To πλάνο των πάντα μεθοδικών Βαυαρών ήταν απλό. Ο Neuer θα προετοιμάσει τον Nibel για διάδοχό του και το 2023 το πολύ θα έχει γίνει η αντικατάσταση ,μεταξύ τους. Εκεί όμως βρήκαν την αντίσταση του Mannuel.


Ο Neuer δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα και την απέρριψε. Η ιδέα να μην αγωνίζεται βασικός δεν του είναι καθόλου ευχάριστη. Όμως ούτε και στο οικονομικό είναι ευχαριστημένος. Ο Ρουμενίγκε πριν 2 ημέρες είπε <<Προσπαθούμε να βρούμε την χρυσή τομή με τον Neuer και στο τέλος είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουμε>>. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά. Ο Νeuer έκανε δηλώσεις λέγοντας πως << Είμαι 34 ετών. Δεν είναι λογικό να ζητάω πενταετές συμβόλαιο καθώς δεν γνωρίζω πως θα είμαι στα 39 μου.>> Επίσης αναφέρθηκε στην διαρροή στον τύπο που συμβαίνει τεχνηέντως από τους ιθύνοντες στην Bayern τονίζοντας πως αυτά δεν συνέβαιναν. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Neuer θέλει τριετές συμβόλαιο ενώ η Bayern προσφέρει διετές. Ας ελπίσουμε πως θα τα βρουν και θα έχουμε αίσιων τέλος σε αυτή την μεταγραφική υπόθεση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code