ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Donald Trump : Επανέναρξη πρωταθλημάτων χωρίς θεατές !

Ο Ντόναλντ Τραμπ με δηλώσεις του τόνισε ότι η επανέναρξη των επαγγελματικών αθλημάτων στις Η.Π.Α. θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων. 



Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ξεκαθαρίσει πώς θέλει να επαναφέρει την χώρα του στην κανονικότητα  με τις λιγότερες δυνατές ζημιές για την οικονομία της. Έτσι προτεραιότητα του είναι μεγάλα franchise όπως είναι το NBA επιστρέψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η μόνη λύση για να μην ξανά υπάρξει έξαρση του ιού είναι, αρχικά να μην υπάρχουν θεατές και σιγά σιγά να μπαίνει όλο και μεγαλύτερος αριθμός θεατών εφόσον μειώνονται τα κρούσματα. Οι ακριβείς δηλώσεις του προέδρου ήταν οι εξής : 

Θα ξεκινήσουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων και θα είναι μόνο για την τηλεόραση. Όπως τις παλιές, καλές, ημέρες. Και θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό ώσπου θα έρχεται ο κόσμος σταδιακά στα γήπεδα. Μπορεί στην αρχή να κάθονται ανά δύο θέσεις και στο τέλος θα έχουμε και πάλι γεμάτα γήπεδα. Όταν εξαφανιστεί ο κορονοϊός τα γήπεδα θα είναι γεμάτα. Και θα απολαμβάνουμε τα σπορ, όπως ακριβώς τα απολαμβάναμε και προ ιού. Οπότε όταν δεν θα υπάρχει πια ο ιός θα επανέλθουμε στην κανονικότητα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code