ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναβολή δύο Diamonds League - ανακοινώνει τα Impossible Games


Η Wanda Diamond League και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, αποφάσισαν να αναστείλουν ακόμη δύο (2) συναντήσεις, καθώς αναπροσαρμόζει συνέχεια τον ετήσιο προγραμματισμό της για το 2020, σύμφωνα με τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του COVID-19, και να ανασχεδιάσει τη συνάντηση του Όσλο της 11ης Ιουνίου σε έναν αγώνα επίδειξης  με στόχο νέες παγκόσμιες επιδόσεις, χωρίς θεατές, και περιορισμό αθλημάτων και αθλητών.



Οι αγώνες, τα Bislet Games , θα μετα-ονομαστούν σε «Impossible Games», και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή να αγωνιστούν με τη νέα αυτή μορφή: ο νέος βασιλιάς των αιθέρων στον κλειστό, Νορβηγός Μόντο Ντουπλάντις, αλλά και ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί, που κρατάει το ρεκόρ στον ανοιχτό, ο Νορβηγός παγκόσμιος πρωταθλητής των χαμηλών εμποδίων Κάρστεν Βάρχολμ, κά.

Το πλήρες πρόγραμμα δεν είναι ακόμη έτοιμο, είναι υπο διαπραγμάτευση.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, Σεμπάστιαν Κόε δήλωσε: «Η απόφαση για τη διοργάνωση του Όσλο, είναι πολύ θετική είδηση για τους υψηλού επιπέδου αθλητές που συμμετέχουν στα Diamond League. Συγχαίρουμε την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, για την έμπνευση της νέας μορφής τους και την υλοποίησή της, πάνω στους κανόνες υγείας και ασφάλειας της Νορβηγίας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα υποστηρίξουμε οικονομικά τη διοργάνωση αποδεσμεύοντας τα χρήματα που καταβάλλει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, με την προϋπόθεση ότι αυτά θα πάνε στους αθλητές που θα αγωνιστούν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code