ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Di Montezemolo: " Θέλουμε τον Φέτελ, γιατί είναι ακόμη πολύ γρήγορος"

 Ο Λούκα ντι Μοντεζέμολο δήλωσε πως, η Φερράρι αναμένεται να ανανεώσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ, στο πλευρό του Τσαρλς Λεκλέρκ. 



Ο Φέτελ βρίσκεται στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με την Φερράρι και έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την Scuderia για την επέκταση της συνεργασίας τους. Φημολογείται πως αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, τότε στο πλευρό του Τσαρλς Λεκλέρκ αναμένεται να βρεθεί ένας εκ των Ντάνιελ Ρικιάρντο,Κάρλος Σάινθ και Αντόνιο Τζιοβινάτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. 
Αλλά ο Di Montezemolo επιθυμεί να συνεχίσει το τωρινό δίδυμο και τα επόμενα χρόνια, επισημαίνοντας πως ο Γερμανός πιλότος έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: " Ναι ( θα ήθελα να ανανεώσει) γιατί ο Σεμπ ακόμη είναι πολύ γρήγορος. Έχει μεγάλη εμπειρία και νομίζω πως ακόμα έχει μεγάλα κίνητρα. 
Ο πρώην  ισχυρός άνδρας της «σκουντερία» υπογράμμισε πως: " Η παρουσία του (Φέτελ) επίσης θα ήταν χρήσιμη για τον Λεκλέρκ, ο οποίος είναι πολύ προικισμένος αλλά πρέπει να καθιερωθεί στην κορυφή, μετά από αυτήν την εντυπωσιακή χρονιά. Θα δημιουργήσει περισσότερη πίεση σε αυτόν (τον Λεκλέρκ), αν βρίσκεται στην Φερράρι ο Γερμανός οδηγός."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code