ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπρον: " Το deadline για να ξεκινήσει η σεζόν στην F1 είναι ο Οκτώβριος"







Ο διευθύνων σύμβουλος της F1, Ross Brown, επεσήμανε πως το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και να τελειώσει τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου.Ο Ross Brown δήλωσε πως η η F1 σκέφτεται, οι αγώνες να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας, για αυτό και συζητιέται κάθε αλλαγή στο καλεντάρι της σεζόν, ενώ πάντα υπάρχει στο μυαλό των υπεύθυνων ότι για να θεωρηθεί ένα πρωτάθλημα έγκυρο πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον οχτώ αγώνες.

Ο θρυλικός μηχανικός της F1 ανέφερε ότι: " Αν πρέπει να βάλεις ένα deadline για την αρχή της σεζόν, αυτό θα πρέπει να γίνει τον Οκτώβριο. Δεν είναι λάθος να τρέξεις και σε κάποιους μήνες μέσα στον επόμενο χρόνο π.χ. τον επόμενο Ιανουάριο, για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο Μπρον, μιλώντας στο Sky διευκρίνισε ότι η σκέψη των αγωνοδικών επικεντρώνεται που μπορούν να μεταφερθούν μέσα στην χρονιά και αυτά είναι κυρίως σε πίστες και όχι σε street circuit.
 
Θυμίζουμεπως αυτήν την στιγμή, σε Αυστραλία και Μονακό τα GP έχουν ακυρωθεί για φέτος, ενώ την ίδια στιγμή αναβλήθηκαν άλλοι οχτώ αγώνες.

O Μπρον θεωρεί ότι για την σεζόν του 2020 δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς πόσους αγώνες θα έχουμε. Για αυτό το λόγο, αλλάζουν τα πλάνα κάθε μέρα αφού έχουμε ως βάση διαφορετικά δεδομένα. Αλλά, θα πρέπει η σεζόν να κυμαίνεται από οχτώ μέχρι 19 αγώνες.

Ένας δημοσιογράφος που ειδικεύεται στην F1 αποκάλυψε ότι ο Μπρον βλέπει η σεζόν να ξεκινάει τον Οκτώβριο και να ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2021.

Πέρα από αυτά, ο 65χρονος μηχανικός επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι: " Πρέπει να επεξεργαστούμε τα logistics ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, το πως θα κινούνται οι άνθρωποι εκεί και το πως μπορούμε να τους προστατέψουμε, για να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς τους αγώνες.

" Θα μπορούσαμε να τα κάνουμε σε πολύ κλειστό περιβάλλον, με τις ομάδες να έρχονται με πτήσεις charter, να τους τεστάραμε όλους για τον ιό, πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων, ώστε να γινόταν με ασφάλεια. Αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά από το να μην αγωνιζόμαστε καθόλου, είναι μια λύση".

" Σκέφτομαι ότι εκατομμύρια κόσμος θα μας παρακολουθεί από το σπίτι και αυτό μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί σε τόσο δύσκολους καιρούς, είναι χρέος μας να διασκεδάζουμε τον κόσμο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code