ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεπέρασε τον Covid-19 ο πατέρας του Mπαρλόου!



Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Κένεθ Μπάρλοου.
Με αφορμή την μάχη του πατέρα του με τον φονικό ιό, αλλά και την ανάρρωση του από αυτόν, ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έσπευσε να ενημερώσει τον κόσμο για την σοβαρότητα της κατάστασης και να ευχαριστήσει τον Θεό για την υγεία του πατέρα του.

Τα λόγια του συγκινούν:

"Ο πατέρας μου τα κατάφερε. Το πρόβλημα με τον covid 19 είναι πολύ σοβαρό. Πέντε φίλοι μου πέθαναν από τον ιό. Άλλοι, είναι ακόμα στα νοσοκομεία με αναπνευστήρες!

Όμως, παραμείνετε ενθαρρυντικοί και συνεχίστε να προστατεύεστε, παραμένοντας ασφαλείς. 40,000 Αμερικανοί είναι νεκροί από τον ιό τους τελευταίους 2 μήνες. Η οικογένειά μου αγχώθηκε πολύ, επειδή 84α γενέθλιά του ο ο πατέρας τα πέρασε πριν από 3 εβδομάδες με αναπνευστήρα και χωρίς να δέχεται επισκέψεις.

Ωστόσο, πλέον έχει αναρρώσει και σήμερα βγαίνει από την καραντίνα! Δόξα τω

Αλληλούια! Θέλω πραγματικά να σκεφτείτε κάτι. Είναι η οικογένειά σας έτοιμη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ένα μέλος της οικογένειας που έχει προσβληθεί από τον covid 19 στο σπίτι σας; Αν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο δυσκολεύονται, φανταστείτε τι γίνεται με τα νοικοκυριά.

Προσεύχομαι για τον κόσμο μας, τη χώρας μας, το κράτος μας, την κοινότητά μας και όλους εσάς. Έχω να δω τον πατέρα μου πάνω από ένα μήνα...".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code