Κολονέλο: "Η ΑΕΚ έχει ως στόχο το Champions League"

Ένας από τους συνεργάτες του Μάσιμο Καρέρα
στον πάγκο της ΑΕΚ Τζιανλούκα Κολονέλο σε δηλώσεις του στην εφημερίδα  «Avennire» της Ιταλίας,εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την  φετινή πορεία της Ένωσης,μίλησε για τους στόχους της ομάδας,την συνεργασία του με τον Μάσιμο ενώ δήλωσε ικανοποιημένος για τον τρόπο δουλείας της ομάδας ακόμα και στην διάρκεια διακοπής.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
Για την κατάσταση με τον κορονοϊό και την επικοινωνία με την οικογένειά του στην Ιταλία:

"Είμαι σε επαφή με την οικογένεια. Η Μισέλ και η Λούκα, τα παιδιά μου 20 και 19 ετών, μου λείπουν γιατί δεν τα έχω αγκαλιάσει από τα Χριστούγεννα, αλλά είναι καλά και τα αισθάνομαι κάθε μέρα".

Για την πορεία της ΑΕΚ μέχρι στιγμής:

"Αναλάβαμε, καταφέρνοντας να κάνουμε μια αλλαγή στο κλαμπ, με 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα. Τώρα είμαστε τρίτοι με ένα βαθμό διαφορά από το δεύτερο, επομένως αγωνιζόμαστε για τους προκριματικούς του Champions League, και επιπλέον είμαστε ημι-φιναλίστ στο Κύπελλο".

Για τη δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ σε επίπεδο προπονήσεων αυτό το διάστημα:

"Ο γυμναστής στην ΑΕΚ, ο Τζιόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο, ένας που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Αλμπέρτο Τόμπα, έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα για κάθε παίκτη στο σπίτι, έτσι κάθε μέρα παρακολουθούμε την κατάσταση μέσω Skype. Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι στο επίπεδο των άλλων κρατών, επειδή όλα εδώ είχαν μπλοκαριστεί εκ των προτέρων, χωρίς να περιμένουν τις πρώτες θετικές περιπτώσεις. Όντας μια χώρα που ζει στον τουρισμό, η δυσκολία θα έρθει αργότερα".

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα:


"Με καλωσόρισαν καλά και με εκτιμούν ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα. Δεν με εξέπληξε το γεγονός ότι η τηλεόραση ήθελε να μεταφέρει το μήνυμά μου. Μεγάλωσα στην Καθολική Δράση, με τον ενοριακό ιερέα που με έκανε να παίξω στην ρητορική ομάδα του Τόλο μόνο αν πήγαινα στη Μάζα την Κυριακή. Ελπίζω ότι μετά από αυτήν την πανδημία, το ποδόσφαιρο και η κοινωνία θα αυξηθούν ξανά προς το καλύτερο. Θα ήθελα να ξεκινήσετε ξανά με πιο ανθρώπινο πνεύμα, αργούς ρυθμούς και μεγαλύτερη προσοχή σε όσους βρίσκονται γύρω μας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια