Αρχίζει η Bundesliga με πέντε αλλαγές!

Το γερμανικό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι το πρώτο που θα ξεκινήσει και πάλι στην Ευρώπη το επόμενο σαββατοκύριακο, όμως θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές.Ένα έγγραφο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει κάποιες αλλαγές που θα υπάρξουν στην επανέναρξη της Bundesliga. Αλλαγές που πρέπει να ακολουθηθούν από τους παίκτες για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Οι πέντε αλλαγές:

i) οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την επιλογή να ζήσουν στα σπίτια τους ή σε κάποιο ξενοδοχείο. Συνίσταται η αποχή τους από το σεξ και τα φιλιά, ενώ δε θα πρέπει να μοιράζονται πετσέτες, σεντόνια, οδοντόβουρτσες και άλλα αντικείμενα με άλλους στο σπίτι.

ii) Εάν βρίσκονται σε ξενοδοχείο, πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με οποιονδήποτε άλλο, όπου είναι δυνατό. Δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση σε μπαρ ή υπηρεσία δωματίου και θα πρέπει να πατάνε τα κουμπιά του ασανσέρ με τους αγκώνες τους!

iii) Όσον αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία θα υποβάλλονται σε τεστ δύο φορές την εβδομάδα, η μία την παραμονή του αγώνα, ενώ όσον αφορά τις συναντήσεις των ομάδων θα γίνονται σε μεγάλες αίθουσες.

iv) Θα γίνουν ειδικές ρυθμίσεις για τα εκτός έδρας παιχνίδια και όλα τα μέλη της ομάδας θα θερμομετρούνται, ενώ κάθε ομάδα θα φτάνει στο γήπεδο σε διαφορετική ώρα από τον αντίπαλό της. Μάλιστα μεγάλο ενδεχόμενο υπάρχει μία ομάδα να χρησιμοποιεί έως και τρία πούλμαν για να μεταβεί στο γήπεδο.

v) Τέλος στο γήπεδο θα επιτρέπονται περίπου 300 άτομα. Πέρα από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη μιας ομάδας, θα υπάρχει μια μικρή παρουσία αστυνομίας, 10 δημοσιογράφοι, 4 ball boy και 50 security staff. Μέσα σε όλα αυτά, δε θα πραγματοποιούνται ούτε δηλώσεις σε μικτή ζώνη και συνέντευξη τύπου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια