ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με τις αλλαγές της Bundesliga και η Super League!

Τις πέντε αλλαγές που είχε ανακοινώσει η γερμανική λίγκα θα ακολουθήσει στην επανέναρξη και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τις σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού θα μπει σιγά σιγά στη φάση επανέναρξης. Σε αυτή την προσπάθεια η ελληνική Super League θα ακολουθήσει τις πέντε αλλαγές που ανακοίνωσε και το γερμανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι αλλαγές:

i) οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την επιλογή να ζήσουν στα σπίτια τους ή σε κάποιο ξενοδοχείο. Συνίσταται η αποχή τους από το σεξ και τα φιλιά, ενώ δε θα πρέπει να μοιράζονται πετσέτες, σεντόνια, οδοντόβουρτσες και άλλα αντικείμενα με άλλους στο σπίτι.

ii) Εάν βρίσκονται σε ξενοδοχείο, πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με οποιονδήποτε άλλο, όπου είναι δυνατό. Δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση σε μπαρ ή υπηρεσία δωματίου και θα πρέπει να πατάνε τα κουμπιά του ασανσέρ με τους αγκώνες τους!

iii) Όσον αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία θα υποβάλλονται σε τεστ δύο φορές την εβδομάδα, η μία την παραμονή του αγώνα, ενώ όσον αφορά τις συναντήσεις των ομάδων θα γίνονται σε μεγάλες αίθουσες.

iv) Θα γίνουν ειδικές ρυθμίσεις για τα εκτός έδρας παιχνίδια και όλα τα μέλη της ομάδας θα θερμομετρούνται, ενώ κάθε ομάδα θα φτάνει στο γήπεδο σε διαφορετική ώρα από τον αντίπαλό της. Μάλιστα μεγάλο ενδεχόμενο υπάρχει μία ομάδα να χρησιμοποιεί έως και τρία πούλμαν για να μεταβεί στο γήπεδο.

v) Τέλος στο γήπεδο θα επιτρέπονται περίπου 300 άτομα. Πέρα από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη μιας ομάδας, θα υπάρχει μια μικρή παρουσία αστυνομίας, 10 δημοσιογράφοι, 4 ball boy και 50 security staff. Μέσα σε όλα αυτά, δε θα πραγματοποιούνται ούτε δηλώσεις σε μικτή ζώνη και συνέντευξη τύπου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code