ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Bulls : Ένας παλιός γνώριμος στην θέση του Αντιπροέδρου

Εν καιρό καραντίνας και χωρίς μεγάλη κυκλοφορία στις μεταγραφές παικτών οι Chicago Bulls  αποφάσισαν να εντάξουν στην διοίκηση έναν παλιό γνώριμο του ολυμπιακού!

Ο λόγος γίνετε για τον Λιθουανό πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Αρτούρας Καρνισόβας! Τα μονοπάτια μεταξύ Bulls και Καρνισόβας είχαν ξανασυναντηθεί το 1997 όταν ο Καρνισόβας ήταν ακόμα παίκτης του ολυμπιακού και οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο ”McDonald’s Championship” όπου και η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 104-78.Από τη Δευτέρα (13/4) λοιπόν, ο Αρτούρας Καρνισόβας αποτελεί τον αντιπρόεδρο των Bulls. Ο πρώην Λιθουανός παίκτης και general manager των  Denver Nuggets. Οι πρώτες του δηλώσεις ως αντιπρόεδρος των Chicago Bulls ήταν οι εξής :
«Ήταν ένα όνειρο για μένα και είμαι έτοιμος για την πρόκληση που μου παρουσιάστηκε. Μεγάλωσα παρακολουθώντας τους Bulls, καθώς έμαθαν σε ένα παιδί από τη Λιθουανία το αμερικανικό μπάσκετ και το ΝΒΑ . Πάντα ήμουν φίλος αυτής της ομάδας και το να είμαι μέλος της ένα προνόμιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους Τζέρι και Μάικλ Ρέινσντορφ και όλο τον οργανισμό των Bulls που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία και με καλωσόρισαν στην οικογένεια του Σικάγου», ήταν τα λόγια του Καρνισόβας στην ιστοσελίδα των «ταύρων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code