ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολιβέιρα: «Χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΚ, να μπούμε στην Αγιά Σοφιά πρωταθλητές»

Σε συνέντευξη του σε αγγλικά μέσα ο Νέλσον Ολιβέιρα ρωτήθηκε για την Premier League, όμως εκείνος έδειξε για ακόμη μία φορά την αφοσίωση του στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος επιθετικός είπε πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην «Ένωση» και στόχος είναι να στεφθούν πρωταθλητές στο εκπληκτικό γήπεδο που δημιουργείται, όπως χαρακτήρισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μία καλή ευκαιρία να πάω σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα και να παίξω στην Ευρώπη. Το πρωτάθλημα είναι παρόμοιο με το πορτογαλικό, αλλά υπάρχουν μερικά πολύ μεγάλα κλαμπ, μαζί με την ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και η χώρα καταπληκτική για να ζήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ανέφερε αρχικά ο Ολιβέιρα.


Σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά σε αγγλικό σύλλογο, είπε: «Νομίζω ότι έχω την ποιότητα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Αν προκύψει αυτή η ευκαιρία, θα το συζητήσω με την ΑΕΚ για να δούμε αν είναι καλό και για τους δύο. Αλλά η προσοχή μου τώρα είναι στο να μείνω στην ΑΕΚ. Χτίζουμε ένα εκπληκτικό νέο γήπεδο, ο σύλλογος αναπτύσσεται και θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές στην Ελλάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code