ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιντέγε: "όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου, θα αποφασίσω"


Ο Νιγηριανός φορ φιλοξενήθηκε από ραδιοφωνικό σταθμός της χώρας του με κύριο θέμα την εθνική τους ομάδα καθώς αναφέρθηκε και για το παρόν και το μέλλον του στην χώρα μας.


Μέσω από live του Instagram ο 31χρονος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε νιγηριανό ραδιόφωνο όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του στον ΑΡΗ.

"Η Ελλάδα είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Στο ποδόσφαιρο ζεις κάθε μέρα ξεχωριστά. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου, θα καθίσω κάτω και θα αποφασίσω με την οικογένειά μου. Μιλάω την γλώσσα, αν και είναι λίγο πολύπλοκη." Τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον για την κατάσταση στην χώρα μας δήλωσε: "Όλοι είναι σε καραντίνα. Αλλά με την ευλογία του Θεού θα τελειώσει σύντομα αυτή η κατάσταση. Τα συλλυπητήρια μου σε όσους έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους."

Όσο αναφορά την δικιά του καθημερινότητα η περιγραφή του ήταν η εξής: "Πρέπει να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση. Είναι η δουλειά μας. Έχουμε ένα γκρουπ στο WhatsApp και από την ομάδα μας γράφουν ένα πρόγραμμα για να διατηρούμαστε σε φόρμα.

...

Ελπίζουμε ότι σύντομα τα πράγματα θα γίνουν όπως πριν. Παίζω βίντεο παιχνίδια και ακολουθώ το πρόγραμμα των προπονήσεων"

Ενώ για την εθνική Νιγηρίας-όπου ήταν και το κύριο θέμα της συνέντευξης-στήριξε τον ομοσπονδιακό προπονητή, τον Γερμανό Γκέρνοτ Ρορ (Gernot Rohr) όμως δεν έκρυψε την ενόχληση τού για το εγχώριο πρωτάθλημα όπου αντικαταστάθηκε ο φυσικός χλοοτάπητας με συνθετικό.

“Το κάνουν για οικονομία, αλλά αυτό προκαλεί πολλούς τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές. Είναι ένας λόγος που οι παίκτες εγκαταλείπουν το πρωτάθλημα, έρχονται στην Ευρώπη και δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά, καθώς τους βγαίνουν τραυματισμοί στα γόνατα ή στην πλάτη.” Ανέφερε ενοχλημένος.



  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code