ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κίνηση αλληλεγγύης από τους Λέικερς!


Επιστροφή 4.6 εκατομμυρίων από την ομάδα του Λος Άντζελες, με στόχο την εκμετάλλευση των χρημάτων από μικρές επιχειρήσεις.

Οι Λέικερς αν και είναι από τις πιο κερδοφόρες ομάδες του ΝΒΑ αντιμετώπισε κάποια οικονομικα πρόβληματα όπως ήταν φυσικό, μετά την διακοπή των διοργανώσεων. Έτσι, δανείστηκε από ένα πρόγραμμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης το ποσό των 4.6 εκατομμυρίων. Έλαβαν αυτά τα χρήματα μέσω του Small Business Administration's Paycheck Protection Program στο πρώτο γύρο διανομών μαζί με άλλες εταιρείες και μη κερδοσκοπικόυς οργανισμούς.

Παράλληλα, χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις έκλειναν λόγω οικονομικών προβλημάτων ενώ τα 349 δισεκατομμύρια δολάρια είχαν διανεμηθεί. Συνεπώς, έλαβαν την απόφαση να επιστρέψουν τα χρήματα που δικαίως είχαν λάβει για να παρέχουν "ανακούφιση", σε κάποιο αριθμό επιχειρήσεων.

Μεταξύ άλλων σχολίασαν στο ESPN:

«Οι Λέικερς πληρούν τις προϋποθέσεις και έλαβαν δάνειο στο πλαίσιο του Small Business Administration's Paycheck Protection Program. Μόλις μάθαμε ότι τα χρήματα από το πρόγραμμα είχαν εξαντληθεί, εξοφλήσαμε το δάνειο, ώστε η οικονομική υποστήριξη να απευθύνεται σε εκείνους που την έχουν περισσότερο ανάγκη. Οι Λέικερς παραμένουν απολύτως δεσμευμένοι στην στήριξη των εργαζομένων και της κοινότητάς τους»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code