ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Βγαίνει μπροστά

Μήνες τώρα ο ΠΑΟΚ δέχεται έναν σκληρό πόλεμο από τον Ολυμπιακό ο οποίος τον έχει κυνηγήσει με όποιο τρόπο μπορεί για το θέμα της πολυιδιοκτησίας με τον Δικέφαλο του βορρά να κρατάει μια αμυντική στάση όλο αυτό το διάστημα.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ μαζεύει στοιχεία για να βγει στην αντεπίθεση και όπως φαίνεται μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να απευθυνθεί στον Γενικό Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου προκειμένου να ελεγχθεί η συμπεριφορά του δικαστή κ. Βρυώνη που ήταν μέλος της Τριμελούς Επιτροπής Εφέσεων η οποία στις 14/4 δίκασε την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας που αφορά τον ΠΑΟΚ,την ίδια μέρα όμως δίκασε και μια πειθαρχική υπόθεση ανάμεσα στην Ιεράπετρα και του Ιαλυσού Ρόδου επισημαίνοντας πως ο συγκεκριμένος δικαστής στην υπόθεση του ΠΑΟΚ ενέκρινε ως νόμιμη την παρέμβαση του Ολυμπιακού ενώ στην υπόθεση της Ιεράπετρας φέρεται να μην πήρε την ίδια απόφαση.
Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει και την προσφυγή του στο CAS με την προθεσμία να λήγει στις 5 Μαΐου,υπάρχει βέβαια μια μικρή καθυστέρηση καθώς γίνεται όλη η προετοιμασία για να είναι όσο τον δυνατόν πιο έτοιμος ενώ παράλληλα παρακολουθεί και σκέφτεται αν θα παρέμβει στην υπόθεση για την εγκληματική συμμορία με τον κόσμο της ομάδας να απαιτεί την παρέμβαση εδώ και τώρα καθώς θεωρεί πως είναι μια σπουδαία ευκαιρία να αποβάλλει την ρετσινιά που του κόλλησαν.
Μέρα με τη μέρα θα υπάρχουν εξελίξεις και ας ευχηθούμε να είναι οι τελευταίες δικαστικές εξελίξεις που θα υπάρξουν γιατί πρέπει επιτέλους όλα τα παιχνίδια και οι τίτλοι να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code