Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στην ΑΕΚ,απαγόρευση εισόδου για οκτώ μήνες σε Μελισσανίδη

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με σημερινή της απόφαση
καταδίκασε τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του ημιτελικού κυπέλλου της ΑΕΚ εναντίον του ΑΡΗ.Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 68.000 ευρώ και δύο αγώνες κεκλεισμένων.Στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης,Δημήτρη Μελισσανίδη  επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 και απαγόρευση εισόδου για 8 μήνες σε όλα τα γήπεδα της επικρατείας,κάτι που σημαίνει ότι δίνεται το δικαίωμα στον Μελισσανίδη  να επιστρέψει στα γήπεδα το 2021.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ:
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απάλλαξε τον Δημήτριο Μελισσανίδη για το πειθαρχικό αδίκημα που προβλέπεται στα άρθρα 12, 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ. 1γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Κήρυξε, κατά τα λοιπά, την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτριο Μελισσανίδη πειθαρχικά ελεγκτέους για τα αναλυτικά αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα.

Επέβαλε στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΚ: ι) συνολική χρηματική ποινή ποσού εξήντα οκτώ χιλιάδων (68.000) ευρώ και ιι) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές, εκτιτέα από την πρώτη, μετά την επιβολή της αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία είναι γηπεδούχος.

Επέβαλε στον εγκαλούμενο Δημήτριο Μελισσανίδη, αξιωματούχο, τις ποινές: ι) της απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για οκτώ (8) μήνες και ιι) της χρηματικής ποινής ποσού είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, της εγκαλουμένης ΠΑΕ ευθυνόμενης εις ολόκληρον με τον ως άνω εγκαλούμενο.


Απειλεί σε βάρος της εγκαλουμένης ΠΑΕ χρηματική ποινή ποσού είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας, που επιβλήθηκε στον ως άνω  εγκαλούμενο (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Άρης)".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια