ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όταν ο Μέσι υπέταξε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου και έστειλε την Μπαρτσελόνα τελικό

Σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια ο Μέσι διέλυσε τη Ρεάλ στέλνοντας τους «μπλαουγκράνα» στον τελικό.

Η 27 Απριλίου του 2011 όταν οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ήρθαν αντιμέτωποι στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Το πρόσωπο που στιγμάτισε τον αγώνα ήταν ο Λιόνελ Μέσι,ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με τα δύο γκολ που σκόραρε και καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μετά το πρώτο τέρμα με κοντινή προβολή στο 76, έκανε τα «μαγικά» του ξανά στο 87, με την μπάλα αρκετά μακριά έξω από τη μεγάλη περιοχή, διαπέρασε με ευκολία την άμυνα των «μερένχες» και έστειλε τη μπάλα στα δύχτυα, δίνοντας έτσι την πρόκριση στην ομάδα του.

Μετά τη ρεβάνς στο «καμπ νου» οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, αυτό όμως δεν εμπόδισε τη Μπαρτσελόνα στον τελικό να κατακτήσει τον τίτλο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων:

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης:Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Αλμπιόλ, Λ. Ντιαρά, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Εζίλ , (46' Αντεμπαγιόρ), Ρονάλντο.

Για τη Μπαρτσελόνα:  Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Κεϊτά, Μασεράνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Πέδρο (71’ Αφελάι), Μέσι, Βίγια (90’ Σέρτζι Ρομπέρτο).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code