ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καρέρα: «Ομάδα με πλάνο και υψηλούς στόχους η ΑΕΚ»

Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης Μάσιμο Καρέρα
,μίλησε σε ραδιόφωνο στην Ιταλία,και ανέφερε μεταξύ άλλων την απόφαση του να έρθει στην ΑΕΚ,τονίζοντας παράλληλα την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα,καθώς  και την επιστροφή στα γήπεδα μετά την πανδημία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

«Μετά από αναζήτηση που έκανα, ήρθα να μιλήσω με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας (σ.σ. Ίβιτς), ο οποίος μου εξήγησε το έργο και τους μελλοντικούς στόχους. Από την πρώτη ημέρα μου έκαναν μία εξαιρετική εντύπωση.

Υπάρχει μεγάλη επιθυμία να δουλέψω και να τα πάμε καλά. Έχουμε υπέροχους στόχους και η εταιρεία χτίζει επίσης ένα νέο γήπεδο. Δεν ήταν δύσκολο να αποδεχθούμε την πρόταση της ΑΕΚ.

Μέχρι το υποχρεωτικό κλείσιμο του πρωταθλήματος κάναμε καλά πράγματα. Ήμασταν τρίτοι, ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ ο οποίος επί του παρόντος είναι δεύτερος.

Επομένως παίζουμε τις πιθανότητές μας για είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε, επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εχω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος, κάνουμε καλά πράγματα», είπε ο Καρέρα.

Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, σχολιάζοντας: «Έμεινα στην Αθήνα και είμαι στο σπίτι. Βγαίνω μόνο όταν είναι πραγματικά απαραίτητο, σεβόμενος τους περιορισμούς, με την ελπίδα ότι όλα αυτά θα περάσουν το συντομότερο δυνατό.

Υπάρχουν λίγες λοιμώξεις. Οι άνθρωποι σέβονται τους κανόνες που τους επιβάλλει η Κυβέρνηση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική: Υπάρχει το ορθόδοξο Πάσχα και θα γιορτάσουν την Κυριακή. Ας δούμε τι θα συμβεί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code