ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Βαρδαλή συμμετάσχει στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ


Συμμετέχοντας στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ η αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρεσβευτής του προγράμματος Beyond Goals, Θωμαή Βαρδάλη, μίλησε για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η διεθνής παίκτρια στην αρχή του λόγου της αναφέρθηκε στο γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας μας και είπε: "Είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι επαγγελματικό το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη έχει ανέβει. Ευχόμαστε κι εμείς να μην αργήσει να γίνει επαγγελματικό. Έχει τις δυσκολίες του. Στον ΠΑΟΚ είμαστε αρκετά καλά, σε σχέση με άλλες ομάδες. Έχουμε και λίγο τη βοήθεια του Σαββίδη, που κάνει λίγο πιο εύκολα τα πράγματα".

Εν συνεχεία πρόσθεσε σε σχέση με το ΠΣΑΠ: "Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιες στιγμές περιμένεις κινήσεις από ανθρώπους, όχι μόνο από τον αθλητισμό, αλλά κι από άλλους χώρους. Για άλλη μια φορά ο ΠΣΑΠ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, σε συνεργασία με το gazzetta.gr. Χαιρόμαστε κι εμείς που συμβάλλουμε σε αυτό και μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε".

Ολοκληρώνοντας το αστέρι του δικεφάλου του Βορρά συμπλήρωσε: "Είναι δύσκολο, επειδή δεν είμαστε στο γήπεδο, γιατί έχουμε κι εμείς τη ρουτίνα μας. Μπορεί να παραπονιόμαστε καθημερινά, που δεν έχουμε κάποια πράγματα, αλλά μας λείπει πολύ περισσότερο και το θέλουμε πίσω. Γυμναζόμαστε, περνάει η ώρα. Σίγουρα είμαστε πειθαρχημένοι ως αθλητές".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code