ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βαλμπουενά:«Ήθελα να επιστρέψω στην Μαρσέιγ»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την επιθυμία του να γυρίσει στην Μαρσέιγ αλλά και την απογοήτευση που ένιωσε για τους ανθρώπους της ομάδας.


Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Μαρσέιγ,«football club de marseille»και δήλωσε τα εξής:

«Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω στην Μαρσέιγ, αλλά... Πήγα στη Ρωσία και πήγαν καλά τα πράγματα τον πρώτο χρόνο. Όχι όμως και τον δεύτερο. Έτσι για μένα ήταν περίπλοκο, είτε δεν θα έπαιζα πια, ή έπρεπε να βρω μια άλλη ομάδα.

Δεν αισθάνθηκα πραγματικό ενδιαφέρον από τη διοίκηση της Μαρσέιγ για να γυρίσω, ενώ πραγματικά ήθελα να επιστρέψω. Από την πλευρά της, η Λιόν μου πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αποφάσισα να υπογράψω εκεί, είναι εντελώς ανθρώπινο, γιατί ήμουν μόνος στη Ρωσία, όπου δεν ήξερα κανέναν.

Μου άρεσε ο χρόνος μου στη Λιόν, ακόμα κι αν δεν ήταν εύκολο το πρώτο έτος. Το δεύτερο ήταν πολύ καλό. Αλλά, πάντα έλεγα, ακόμα και όταν ήμουν στη Λιόν, ότι η Μαρσέιγ ήταν η ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι απογοητευμένος που οι άνθρωποι νομίζουν ότι τους πρόδωσαν πηγαίνοντας στη Λιόν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code