ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μια ασταθής χρονιά για τον Γιώργο Πρίντεζη !



Ο Γιώργος Πρίντεζης, αποτελεί πλέον εμβληματικό παίκτη για τον Ολυμπιακό, όμως πόσο παραγωγικός ήταν στην φετινή αγωνιστική χρονιά;


 Οι ''ερυθρόλευκοι'' διανύουν μια αρκετά πολύπλοκη χρονιά μετά την πτώση τους στην Α2 . Η δύσκολη αυτή κατάσταση δημιούργησε στους φιλάθλους υψηλές απαιτήσεις κυρίως από όσους βρίσκονται χρόνια στο λιμάνι. Ο Γιώργος Πρίντεζης διανύει την 19η  σεζόν του στον Ολυμπιακό οπότε άνηκε σίγουρα σε αυτή την κατηγορία.

Κλείνοντας τα 35  , ο φόργουορντ των Πειραιωτών είχε μία ''διχασμένη'' χρονιά.Ο χρόνος συμμετοχής που του δόθηκε από το ξεκίνημα ήταν αρκετός για να αποδειχθεί η εμπιστοσύνη που υπάρχει προς το πρόσωπό του αλλά και τα βάρη που είχε να σηκώσει. Ωστόσο, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού  μέχρι τα τέλη του 2019 ,έχοντας πάρει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής από όλους με 577 λεπτά δηλαδή περισσότερο από 26 λεπτά ανά παιχνίδι κατάφερε να σημειώσει μόλις 32% στα τρίποντα στατιστικό που αποτελεί το χειρότερο του την τελευταία τετραετία.

Η καινούργια χρονιά όμως , έφερε έναν πολύ ενεργό και αποτελεσματικό παίκτη αποφασισμένο να παλέψει μέχρι τέλους σε κάθε παιχνίδι. Μέσα στον Γενάρη αναδείχθηκε ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού. Στα πρώτα 7 παιχνίδια του 2020 είχε μέσο όρο 15 πόντους, με 69.2% στα δίποντα (69.2%) και 7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Το έναυσμα αυτής της αλλαγής; Πολύ πιθανόν η χαμηλή πτήση στην Βαρκελώνη όπου σημείωσε μόνο 6 πόντους.

Συμπερασματικά, πριν την διακοπή των διοργανώσεων ,είχε αποκτήσει ρυθμό και σε ένα βαθμό προσπαθούσε να καλύψει την απουσία του Σπανούλη μετά τον τραυματισμό του . Ο Πρίντεζης ,συνείσφερε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση το ίδιο αποτελεσματικά αν και η ομάδα συνολικά δεν βρισκόταν στα καλύτερα της. Ο υπαρχηγός στάθηκε άξιος των περιστάσεων .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code