ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σακίλ Ο'Νίλ : Μου είπαν είτε νικάτε στους τελικούς ή κάνουμε αλλαγές!

Ούτε ένας από τους καλύτερους ψηλούς η ακόμα και ο καλύτερος όλων για κάποιος δεν έχει σίγουρη θέση στο ρόστερ.

Ο λόγος γίνετε για τον παλαίμαχο σταρ του NBA Σακίλ Ο'Νίλ ο οποίος πρόσφατα εκμυστηρεύθηκε όσα ώθησαν την ανταλλαγή του στους Χιτ! Ήταν στους τελικούς του 2004 όπου αντιμέτωποι για τον τίτλο ήταν οι Λέϊκερς με τους Πίστονς. Αν και οι "λιμνανθρώποι" ήταν σε καλή περίοδο η κόντρα μεταξύ των δύο αστέρων τους δεν τους άφησε να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ήταν η περίοδος όπου ο Κόμπυ δεν τα έβρισκε με τον Σακ και αυτό φαινόταν μέσα στο γήπεδο. Αυτό δεν άρεσε στην διοίκηση της ομάδας και όπως δήλωσε ο Σακ, η αλλαγή που έπρεπε να γίνει κατά την διοίκηση ήταν αυτός. ακολουθούν τα ακριβή λόγια του :

“Ό,τι συμβαίνει τώρα με το ντοκιμαντέρ του “The Last Dance”, γινόταν και με μένα”, λέει στο podcast του Κρις Μπρουσάρντ και συνεχίζει:

“Μου είπαν πως αν δεν κερδίσουμε τη σειρά των τελικών τότε θα μείνω εκτός”.

"Μου είπε συγκεκριμένα: Έι, αν δεν κερδίσετε τη σειρά, θα ψάξουμε να κάνουμε αλλαγές. Κατάλαβα μόλις χάσαμε πως ήρθε η ώρα για μένα να κάνω κάτι διαφορετικό.”

Μετά απο τους τελικούς οι Λέϊκερς προχώρησαν σε συμφωνία με τους Χίτ και πήραν τον Λαμάρ Όντομ αντί του Σακ. Δυο χρόνια μετά οι Μιάμι Χίτ στέφθηκαν πρωταθλητές!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code