ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζέκα: «Θα ήθελα να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό»



Ο Ζέκα μιλώντας σε γνωστό site του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι σκέφτεται την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά ο πρώην αρχηγός των πρασίνων δήλωσε: «Το σκέφτομαι να γυρίσω στον Παναθηναϊκό, αλλά έχω τριετές συμβόλαιο με την Κοπεγχάγη, όμως θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με το τριφύλλι και με λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρνω τώρα».

"Το καλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα"

Το καλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν το 0-3 στο Καραϊσκάκη, γιατί αν μας νικούσαν τότε εξασφάλιζαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, κάτι που δεν θέλαμε με τίποτα.

"Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό είπα τι κάνω εγώ εδώ"

Όταν ήρθα την πρώτη φορά στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, δεν ήξερα και πολλά για την ομάδα, είχα δει μόνο κάποια παιχνίδια. Όταν είδα στα αποδυτήρια τον Καραγκούνη, τον Κλέιτον, τον Λέτο είπα τι κάνω εγώ εδώ δεν χωράω να παίξω στην ομάδα.

Όμως τελικά έπαιξα και προέκυψε την δεύτερη χρονιά μου, να γίνω αρχηγός καθώς είχαν φύγει όλοι και εγώ ήμουν ο πιο παλιός, στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο αλλά με βοήθησαν όλοι παρά πολύ.

"Το γκολ που ξεχώρισε"

Το γκολ του Πέτριτς το 2-1 στην Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ καθώς τους κερδίσαμε στο γήπεδο.

Ενώ στην περίπτωση να πήγαινε στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος δήλωσε όχι δεν θα πήγαινε.

"Η πιο μεγάλη του στιγμή στα πράσινα"

Η πιο μεγάλη μου στιγμή στον Παναθηναϊκό, είναι η κατάκτηση του κυπέλλου το 2014 γιατί ήμουν είδη αρκετά χρόνια στην ομάδα και ήθελα έναν τίτλο, συγγνώμη στον κόσμο που δεν καταφέραμε να σηκώσουμε και άλλους τίτλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code