ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιαννόπουλος: «Να παραμείνω στην ΑΕΚ»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων σχολίασε την πορεία της ΑΕΚ και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει.

Για την ανοδική φετινή σταδιοδρομία της φετινής ΑΕΚ, αλλά και για τη δεύτερη του χρονιά σε αυτήν:

Tην πρώτη μου σεζόν απλά στεκόμουν στην γωνία και αν η μπάλα ερχόταν σε μένα θα σούταρα, αλλιώς θα επέστρεφα στην άμυνα. Έτσι έπεσε και η ψυχολογία μου και δεν αισθανόμουν σημαντικός, ειδικά προερχόμενος από πέντε χρόνια στα οποία είχα χρόνο συμμετοχής και ρόλο. Η έλευση του κόουτς Παπαθεοδώρου τα άλλαξε όλα αυτά, απέκτησα ρόλο και άλλαξε η ψυχολογία μου. Προφανώς ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι ερχόμενος στην ΑΕΚ θα έπαιζα 30 λεπτά, όμως θέλω στα 10-15 λεπτά που θα πατήσω παρκέ να αισθάνομαι πως μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα. Αυτό συνέβη με τον κόουτς Παπαθεοδώρου, που έχει τον τρόπο του να παίρνει το καλύτερο από κάθε παίκτη».

Για τα μελλοντικά του σχέδια, αφού η ΑΕΚ έχει την οψιόν ανανέωσης του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του:


«Από εμένα είναι ξεκάθαρο πως θέλω να μείνω στην ομάδα, το ζήτημα είναι τι θα απόφαση θα πάρουν οι άνθρωποi της. Αν αυτό δεν συμβεί, όλα θα είναι ανοικτά. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία και να παίξω εκεί».

Για την Basketleague και τις  σκέψεις να προστεθούν άλλες δύο ομάδες: 

«Δεν είμαι σύμφωνος με αυτό το σχέδιο. Γενικά πιστεύω ότι η τρέχουσα συγκυρία είναι μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα. Δεν αρκεί να πούμε πως προσθέτουμε δύο ομάδες και ξαφνικά το πρωτάθλημα μας έγινε πιο δυνατό και απέκτησε μεγαλύτερο ανταγωνισμό».

Για την κατάσταση που επικρατεί:

«Προσωπικά μου πήρε τρεις εβδομάδες να συνηθίσω την νέα κατάσταση. Τώρα το μενού έχει πολύ τρέξιμο, παίρνω τις ανηφόρες του Χολαργού με μια μπάλα και τρέχω, κάνω κάποιες ασκήσεις και επιστρέφω. Μάλιστα τις προάλλες με πέτυχαν και δύο παππούδες και με ρώταγαν αν θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code