Ένα διαφορετικό μήνυμα ελπίδας!


Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ένας φίλαθλος της μπασκετικής ομάδας του Ρεθύμνου.
 Ο Φώτης ,όπως ονομάζεται, αποφάσισε μέσα από τη γλώσσα της νοηματικής, να στηρίξει με τον δικό του τρόπο το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι».

Το βιντεό του έχει ως σκοπό να τονίσει στους συνανθρώπους του πόσο σημαντικό είναι να μην βγουν από το σπίτι ενώ δίνει και κάποιες επιλογές για να περάσει κανεις ποιοτικό χρόνο σε αυτό. Φυσικά δεν ξεχνάει να αναφέρει την αγάπη του για την ομάδα που υποστηρίζει!

 Τα λόγια του είναι τα εξής :
«Γεια σας. Το όνομα μου είναι Φώτης, αγαπώ το μπάσκετ και είμαι φίλαθλος του Ρεθύμνου Cretan Kings. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους μας. Θέλω να σας παρακαλέσω να μείνουμε όλοι σπίτι για όσο καιρό χρειαστεί, λόγω του κορονοϊού. Είναι για το καλό μας. Μεγάλη προσοχή για εσάς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, αλλά και όσοι ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες. Τα παιδιά κάντε λίγο υπομονή. Γυμναστείτε, δείτε ταινίες, εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον χρόνο σας. Και οι γονείς μείνετε σπίτι και κάντε μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις. Πρέπει να ακούμε τους αρμόδιους και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής. Αυτοί γνωρίζουν περισσότερα πράγματα απο εμάς. Σας παρακαλώ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια