ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σούρερ:" Αν ο Χάμιλτον συμφωνήσει, γιατί να μην πάει ο Φέτελ στην Μερσέντες;"




Ο παλαίμαχος οδηγός της F1, Μάρκ Σούρερ, σκέφτηκε ότι θα ήταν έξυπνη ιδέα αν θα ήταν δυνατό, η μετάβαση του Φέτελ στην Μερσέντες, στο πλευρό του Χάμιλτον.



Ο τετράκις πρωταθλητής της F1 βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ferrari και δημιουργείται μια μεγάλη μεταγραφολογία για το αν θα ανανεώσει με την ιταλική ομάδα ή σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γερμανός πιλότος. 

Ο Φέτελ σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε πως συνήθως υπογράφει τριετές συμβόλαια, με την Sky Italia να αποκαλύπτει πως μια έχει γίνει μια προφορική συμφωνία του Γερμανού οδηγού με την Ιταλική ομάδα, με έμφαση στην επικείμενη  μείωση του μισθού του. 
Αν δεν υπάρξει τελική συμφωνία, ο Ελβετός παλαίμαχος οδηγός της δεκαετίας του 1980  Σούρερ προτείνει ο Φέτελ να αντικαταστήσει τον Βάλτερι Μπότας στην Μερσέντες, ο οποίος βρίσκεται επίσης στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Χαρακτηριστικά ο 68χρόνος Σούρερ είπε στο Speedweek.com ότι: " Γιατί να μην επιλέξει την Μερσέντες; Δεν ξέρω αν ο Λιούις Χάμιλτον θα τον ήθελε για teammate του αλλά θα ήταν εκπληκτικό δίδυμο. Η παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία θα είχε ξανά ένα Γερμανό οδηγό. Όταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ αποσύρθηκε, όλοι στην Μερσέντες στεναχωρήθηκαν πολύ. Η Φερράρι ξέρει ακριβώς που θέλει ο Φέτελ να πάει, για αυτό έχει και το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις".
Ο παλαίμαχος οδηγός επίσης πρόσθεσε ότι:" Ο Φέτελ έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Φερράρι αυτήν την στιγμή. Είναι ξεκάθαρο πως θα δεχθεί μειώσεις. Δεν είναι έλλειψη εκτίμησης, αλλά πόκερ υψηλού επιπέδου. Εάν ο Σεμπάστιαν δεν τα βρει με την Φερράρι και τελικά αποχωρήσει, ο Σούρερ θεωρεί πως ο επόμενος σταθμός δεν θα είναι η McLaren. Χρειάζεται πολύς χρόνος εκεί ( για να ανταγωνιστεί η McLaren τις τρεις καλύτερες ομάδες), ειδικότερα και τώρα που οι νέοι κανονισμοί θα αργήσουν να ισχύουν. Θα γίνει μεγάλη πρόοδος με τους κινητήρες της Μερσέντες, αλλά δεν νομίζω να είναι σε θέση να παλέψουν για τον τίτλο τον επόμενο χρόνο."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code